Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, élveztek már úgy belétek hogy arról volt szó kihúzza?
Figyelt kérdés
Akár a puncitokba, akár a szátokba meglepetésként kaptátok már? Mi lett a következmény, hogy reagáltatok?2016. ápr. 20. 05:25
2/15 A kérdező kommentje:
Na igen, normál kapcsolatban ez nem gyakori ddd
2016. ápr. 20. 07:11
3/15 anonim válasza:
hat igen.... meg ha gumiban jatsza el a paraszt akkor az a kisebbik gond... ha anelkul az marhara nem vicces mentalisan sem es draga buli anyagilag is ... mindenkeppen polgari pert csinalnek a csaj helyebe ha ilyrn van...
24/f
4/15 anonim válasza:
Punciba volt ilyen. Pont egy olyan pasi, pont olyan helyzetben, amiben nem kellett volna. ("Jártunk" 3 hónapot, bár ő csak használt, és volt neki más is, mint utóbb kiderült...)
Ezt kb 3x jàtszotta el, összeteszem a 2 kezem, hogy nem lett belőle baj (vagyis inkább hogy terhesség nem lett, mert megfertőznie sikerült valami nyavalyával.)
6/15 anonim válasza:
Volt, hogy meglepiből beleélveztem barátnőm puncijába mikor hátulról toltam. Szájba is mentem már el úgy, hogy meglepi volt :) 29f
7/15 anonim válasza:
Volt egyszer egy olyan barátnőm, aki mondta, hogy húzzam ki mielőtt elmegyek, de mikor oda került a sor, mondta, hogy ki ne húzzam mert annyira jó érzés volt neki. Nem sok tapasztalata volt. Persze gumiba csináltuk, ezért nem is értettem miért kér ilyet, de ha azt mondja, hogy húzzam ki, akkor megteszem, hiszen nekem se lenne jó, ha olyat csinálna, amit én nem szeretek.
8/15 anonim válasza:
#6-os vagyok, Miért is kellet lepontozni paraszt?
9/15 Krisztike 95 válasza:
Élveztek belém hogy szó sem volt róla.Én mindíg dühös voltam de ellene már nem tudtam tenni.
10/15 anonim válasza:
Szerencsére még nem volt ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!