Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti dugnátok csúnyácskább nőt, ha lenne rá esélyetek?
Figyelt kérdés
Pl lenne egy szép meg mellette egy kevésbé szép nő a felhozatalban, akkor mind a kettőt levarrnátok? Most nem kapcsolatról beszélek, pusztán szexről. Ha igen, miért?2016. ápr. 19. 19:26
2/18 anonim válasza:
Voltam már olyan lánnyal, aki nem volt túl szép, de kellemes volt a személyisége. Szex előtt és után jól lehetett vele beszélgetni, gondoskodó volt és hasonlók. Jobb volt vele a szex, mint egy fullos nővel, akiben nincs semmi plusz.
3/18 anonim válasza:
Én is voltam már ilyen szituban mint a kettes. Osztom a véleményét.
4/18 anonim válasza:
Hasonlóképpen én is dugnám mert attól még lehet hogy jó fej és az ágyban is királynő...
5/18 anonim válasza:
3 hónapig voltam ilyen szexkacsolatba. Nem volt a leg szebb viszont a szex az fenomenális volt. Voltam full full csajjal is. De az valahogy nem gyere be. Megjátszotta magát stb. De szép volt. Viszont nem volt nyitott sok dologra mig a kevésbé szép bevállalós volt :) szóval simán belemennék ilyenbe :)
6/18 Secret184 válasza:
Nekem lassan már bármilyen nő jó lenne. De amúgy párkapcsolatnál se feltétlenül vagyok külsőt illetően maximalista. Ha csak a celebekről lehet vele beszélgetni nézhet ki akárhogy, többre nem kéne. Meg aztán csúnya-nem csúnya, elég relatív. Én elég sokféle nőben látok szépet külsőleg is.
9/18 anonim válasza:
Igen!
Én is azt tapasztaltam, hogy a kevésbé dekoratív lányok sokkal jobbak az ágyban, odaadóbbak, bevállalósabbak, nyitottabbak.
10/18 anonim válasza:
Basszus nem tartom magam csùnyának se szèpnek. Olyan àtlag csaj vagyok.
De ezek a válaszok tök pozítìvak voltak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!