Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz, hogy egy aranyos lány gangbang szexben veszítette el a szüzességét 6 fiúval egy osztálykiránduláson?
Anál, orál, szendvics póz, minden volt. A végén bukakke.
Előtte annyi intim élete volt, hogy smárolt 2 fiúval, ki sem néznétek belőle, olyan aranyos, kislányos kinézete/arca van.
Járnátok vele?
Biztos, hogy egy beteg fiú fantáziájából pattant ez ki.
Ha hiszed, ha nem, a szüzesség elvesztése fáj, az első anál még inkább.
Egy ilyen történet leginkább egy csoportos nemi erőszakhoz hasonlít, nem tudom elképzelni, hogy a lány ezt élvezte volna.
Szóval én nem járnék egy ilyen lánnyal, mert tuti, hogy annyira tönkretették szexuálisan, hogy elég nehéz lenne pl. orgazmust produkálni neki. De valószínű évek kellenének ahhoz is, hogy megfoghassam a mellét. Járjon előtte inkább pszichológushoz.
Amúgy meg micsoda hülye kérdés ez?
A lány úgy ismerkedik, hogy ezt kiírta a homlokára? A múlt az múlt, nem kell mindenkinek elmesélni.
"nem járnék egy ilyen lánnyal"
"A múlt az múlt"
Szép kis ellentmondásokba vagy, szerintem te vagy a beteg fiú.
Másik, erről kik szeretnek dicsekedni? A lányok? 6 fiú volt ott, gondolkozz már az apró agyaddal.
Ebben a suliban egy lány smárol valakivel, már másnap tudja mindenki, hogy kivel, hol, mikor. Nemhogy szex.
Milyen emberek járnak ide jó isten :D
Mi részegre ittuk magunkat osztálykiránduláson, 2 felügyelő tanár semmit se tud csinálni :D
ott fog ülni éjszaka a szoba közepén?
Az a vicc h ha egy pasi lenne 6 csajjal akkor ő lenne az ISTEN.
Am meg magánügy.
simán,igazából nem érdekel,hogy kivel mit előttem. na jó persze van olyan extrém dolog ami miatt kihagynám, a lányt de az nem egy sima gangbang,és bukakke party.
jó osztálykirándulsok vannak manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!