Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
P83 kérdése:
Lányok izgat, izgatna titeket, ha egyszerre csókolóznátok egy fiúval aki közben a melleiteket simogatja és egy másik fiú pedig a puncitokat nyalja és ujjazza?
Figyelt kérdés
Ezt már soknak tartanátok?Mocskosnak éreznétek magatokat tőle?Vagy hatalmas élvezetnek tartanátok?2016. febr. 28. 16:28
2/53 anonim válasza:
egy jókis hármasnál nincs is jobb :D
3/53 anonim válasza:
Ez mind jo.. Izgatna is, de nem vagyok benne biztos hogy bele is mennek egy harmasba
4/53 A kérdező kommentje:
hány évesek vagytok?
2016. febr. 28. 21:17
5/53 anonim válasza:
Nekem is tetszik, de monogám és hűséges típus vagyok, úgyhogy marad fantázia. 22l
6/53 anonim válasza:
Birnam! Egyszer tuti kiprobalom :)
7/53 anonim válasza:
nagyon jó nekem volt részem benne :P /N
9/53 anonim válasza:
Ez így tényleg jól hangzik.
Bár nem hiszem, hogy benne lennék, ha van kapcsolatom, mert ha szeretek valakit nem fekszem össze mással. Hiába van ott ő is...
Csak úgy meg nem szokásom szexelni.
10/53 anonim válasza:
biztos jó. tízmilliárd bonobó nem tévedhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!