Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
P83 kérdése:
Lányok izgat, izgatna titeket, ha egyszerre csókolóznátok egy fiúval aki közben a melleiteket simogatja és egy másik fiú pedig a puncitokat nyalja és ujjazza?
Figyelt kérdés
Ezt már soknak tartanátok?Mocskosnak éreznétek magatokat tőle?Vagy hatalmas élvezetnek tartanátok?2016. febr. 28. 16:28
13/53 anonim válasza:
pasiként is szuper megélni ezt ha izgat valakit a lány reakciója. imádtam ahogy szuszogott és nyögdécselt :D
14/53 anonim válasza:
3 lány ismerek akinek volt édeshármasa az egyikről kiderült, h pénzért szexelt egyszer a másiknak volt kankója nem igazán tudom, hogy a R-bancokon kívül kit tudnál ilyenre találni de azt hiszem 100% biztos vagyok benne, hogy csak riherongyok mennek ilyenbe bene esetleg sok alkohol hatására egy amúgy valamivel normálisabb
meg fiút ez miért izgatja, hogy osztozik egy lányon?
15/53 anonim válasza:
Ha arra kerul sor megsincs venne senki:(
16/53 anonim válasza:
Már olvasni is izgató. Szeretem több pasival.
17/53 anonim válasza:
Már a gondolat is nedvesít.....ohhh uhhh
akinek kedve van irjon privibe 16/Lány
18/53 anonim válasza:
Remélem vágod, hogy ennek a 90%-a fiú.. főleg az utolsó, valszeg pont egy lány könyörög privátért
19/53 anonim válasza:
Juj..igen....főleg, ha akivel csókolózok, az a barátom lenne. Régi vágyam úgy csókolózni vele, hogy közben valaki más meg dolgozik a puncimon. Vagy közben akár ő dughatja valaki más punciját, de ez már nem a kérdéshez tartozik. Szóval a válasz igen, izgat.
24l
20/53 anonim válasza:
Izgatna,de nem hiszem hogy benne lennék egy hármasba. 21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!