Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz, hogy egy aranyos lány gangbang szexben veszítette el a szüzességét 6 fiúval egy osztálykiránduláson?
Anál, orál, szendvics póz, minden volt. A végén bukakke.
Előtte annyi intim élete volt, hogy smárolt 2 fiúval, ki sem néznétek belőle, olyan aranyos, kislányos kinézete/arca van.
Járnátok vele?
ez csak betegeknek jöne be mint pl. az előző
a ti szexuális életetek minőségére milyen hatással lenne, hogy előttetek hatan kúrták egyszerre? semmilyen
undorodnátok tőle ha belegondoltok max annyi(ha normálisak vagytok)
A normális relatív... de attól senki sem lesz kevesebb emberileg, hogy az ágyban mi jön be neki.
Ha valakinek ez nem tetszik, akkor el lehet fordulni. Senkinek semmi joga megmondani, hogy a másik mit csináljon az ágyban, vagy mit élvezzen. Ezért valakit lenézni ostobaság és tudatlanság.
A gyerekednek sem mondod azt, hogy "MÁRPEDIG SZERETNI FOGOD A TÖLTÖTT KÁPOSZTÁT, DE A PACALT AZT NEEEEM, MERT AZ NEM NORMÁLIS!!!", nem még az ország másik végén sexuális életet élő embernek.
A normalitás nem relatív, hanem egy igen jól behatárolgató dolog, és az élet minden területén megvan a definició arra, amikor valami nagyon eltér a normáltól. A szexualitás terén is, fétis, perverzió, r_banc stb.
Ezzel ilyen Breivik szintű elmebeteg tömeggyilkosok szoktak érvelni a bíróságokon, hogy a normalitás relatív.
Az étkezési szokásokat meg az intimitáshoz hasonlítani nagyon értelmes dolog.
*taps*
Gratulálálok, látom morálisan egy óvodás szintjén vagy 0:00-s XD
Gyilkossághoz hasonlítani egy sexuális fétist... látom kifogytunk az érvekből. Miért nehéz bevallani, hogy a saját nézőpontod akarod ráerőltetni a világra? Miért burkolózol a társadalmilag elfogadott 'normális' mögé? Ha mindenki ezt tenné, ma is azt hinnénk, hogy a föld lapos.
Én sem tartom túl hihetőnek ezt a történetet.De akár igaz is lehet.
Biztos nem jelentene előnyt mindenesetre egy ismerkedésnél.
ma 05:39
Nem hasonlítottam hozzá. Teljesen más mondatban beszéltem a szexuális fétisről és a tömeggyilkosok gondolkozásáról. Semmilyen kontextus nem volt a kettő között.
Látom értelmi fogyatékos vagy és kimaradt az általános iskola.
Te viszont az étkezést hasonlítottad a szexualitáshoz, ne próbálj már ilyen görcsösen visszavágni azzal, amit én mondtam ellened.
Beteg vagy, ennyi.
"*taps* XD"
14 éves öcsém irkál így. Bár az ilyen pedok, akik egész nap tiniket fűznek a neten mint te, gondolom hozzászoktak az effajta írásmódhoz :DD
1. Nézd meg a Chasing Amy című filmet.
2. Állíts fel saját értékrendet. Döntsd el milyen típusú nőt szeretnél feltétel nélkül külső, belső tulajdonságok alapján, majd válj te is az elvárásaidnak megfelelő emberré.
Lehet ez a csaj soha többet nem fogja ezt csinálni, lehet csak ezt szereti majd, lehet időnként mikor szingli...lehet bármi, ezek szerint nem ismered és a jövőt egyikünk se. Ha járni szeretnél vele döntsd el, mennyire zavar a múltja ...de inkább derítsd ki milyen ember, mielőtt beleesel abba aki talán csak a fejedben létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!