Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szüzesség elvesztése után ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüzesség elvesztése után ez normális?

Figyelt kérdés
Szombaton vesztettem el. Egyből nem véreztem, csak utána, de akkor nagyon. És azóta is pecsételő vérzésem van, valamint kicsit szúr és fáj az alhasam. Félek hogy terhes lettem. Nem tudom ez normális e.

2016. ápr. 19. 19:01
1 2
 11/15 Deflohelp ***** válasza:
Sokaknak a szüzesség elvesztése akkora élmény, hogy az beindíthat egy rendkívüli menstruációt.
2016. ápr. 19. 19:08
 12/15 A kérdező kommentje:
tudom. nagyon bánom hogy nem védekeztünk mert nagyon ideges vagyok azóta... de nem ment el bennem.
2016. ápr. 19. 19:09
 13/15 anonim ***** válasza:
46%
Nem vag terhes.
2016. ápr. 19. 19:11
 14/15 A kérdező kommentje:
de az előváladéka is tartalmazhat esetleg olyat amitől... még ha nem is ment el bennem. vagy ha tényleg nem termékeny.
2016. ápr. 19. 19:14
 15/15 anonim ***** válasza:

" de az előváladéka is tartalmazhat esetleg olyat amitől."

na látod nem vagy te hülye

2016. ápr. 19. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!