Szüzesség elvesztése után ez normális?
Figyelt kérdés
Nemrég először voltam együtt a barátommal, most vesztettem el a szüzességemet. A mensim mindig pontos, most is megjött a szokásos 29 napra, viszont a megszokott 5-6 nap helyett csak négy napig tartott. Terhesség szerintem kizárva, mert óvszerrel védekeztünk és egyszer sem szakadt ki.
Mégis mi okozhatja ezt szerintetek?
2016. febr. 9. 12:18
1/4 anonim válasza:
Szerintem nincs komolyabb gond, szüzesség elvesztése után nekem is kicsit hamarabb múlt el mindig a menstruáció. INkább örülj ennek
2/4 anonim válasza:
Örülj neki, nekem azóta vagy 2x annyira fáj (hányás-ájulás szinten), valamint egy tampon kb. 1, max. 2 óra - betét kizárva, mert azonnal átázok.
3/4 A kérdező kommentje:
Örülök is neki, csak az okát nem tudtam, de akkor megnyugodtam :)
Második válaszoló, nagyon sajnálom. Én is görcsölök meg fáj, de el nem tudom képzelni milyen lehet, ha annyira fájdalmas :/ Fogamzásgátlót szedsz? Úgy tudom attól enyhülnek a görcsök.
Egyébként mindkettőtöknek ment a zöld mancs :)
2016. febr. 10. 14:52
4/4 anonim válasza:
Én is így vagyok, a szokásos 4-5 nap helyett csak 3 nap volt, de teljesen más, mert az 1.napon olyan mennyiségbe véreztem ahogy szoktam, de a 2.-3.napon már csak ilyen kis barnás volt és nem akkor már nem fájt... Nem értem miért változott meg ennyire, terhesség szinte 100%-osan ki van zárva, mert óvszerrel védekeztünk és máshogy se történhetett baleset. Sőt miutàn elvesztettem és mielőtt megjött volna 3x voltunk együtt, igaz az első óvszert nem néztem meg, hogy kiszakadt-e, de a másik 2-nél igen, levegőfújásos módszerrel és nem volt baja. Az elsőnél se tartom valószínűnek, hogy baj történt volna, mert alapból extra vastagot használtunk és azért észrevettük volna. Mégis most az volt, amit leírtam és nagyon ideges vagyok, hogy ha szinte biztos, hogy nem hibáztunk, akkor mègis miért van ez... Ha valaki tud erre írni valamit azt megköszönöm és bocsi az off-ért. :/
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!