Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szüzesség elvesztése után, ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüzesség elvesztése után, ez normális, ha igen, meddig?

Figyelt kérdés

Tegnap délelőtt együtt voltunk barátommal, estére véreztem, picit, ma barna folyásom van, és enyhén, de fáj a hasam. Azzal tisztában vagyok, hogy a vérzés normális, inkább a többi dolog érdekelne...

Illetve, nőgyógyász feltétlenül megmondja a szüleimnek, ha már nem vagyok szűz/ felír a tudtuk nélkül fogamzásgátlót(idővel..)?

2015. aug. 4. 15:41
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem mondja el hogy nem vagy szűz ha megkéred rá, de ha kapsz egy papirt, több mint valószinű hogy rajta lesz, bár lehet hogy latinul
2015. aug. 4. 15:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor voltam már nőgyógyásznál, különböző orvosoknál, különböző intézményekben, szűzen is meg nem is, de egyik sem foglalkozott ezzel a témával soha, és semmilyen papírra sem írta rá, se latinul, se magyarul. Max azt kérdezték meg hogy az elmúlt x hónapban szexuálisan aktív voltam-e? (Ésmikor erre igennel feleltem, 18 éves korom alatt, nem kereste meg anyukámat, hogy ezt elmondja neki)

De őszintén, nem is értem, hogy egyesek mit aggódnak ezen? Hogy képzelikel a dolgot? Bemegy, doki megnézi, meglátja hogy nem szűz, kimegy a váróba és elkezdi kikiabálni, hogy ez a lány már nem szűz!!!! Az asszisztens meg közben egy kosárból osztja a köveket, hogy legyen mivel megdobálni. Hát elég komikus lenne :D

Szóval nyugi, nem mondja el senkinek, ez csak neked nagy dolog, neki amunkája része, említésre sem érdemes :)

2015. aug. 4. 16:08
 3/10 anonim ***** válasza:

a nőgyógyászos kérdésedre sajnos nem tudom a választ, mert amikor nekem felírták, már elmúltam 18, nem volt gáz a szüleim előtt. Viszont a másikkal kapcsolatosan annyit tudok mondani, hogy nekem is fájt utána az alhasam, meg úgy az egész hüvelyem is sajgott, és barna folyás is volt, de szerintem az csak a tegnap esti vérzés miatt barna még, majd elmúlik :)

21/L

2015. aug. 4. 16:08
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Igazából eléggé ráparáztam a kérdésre, igaz, védekeztünk, de én világ életemben szerencsétlen voltam, minden baromság velem történt meg, ezért talán nyugodtabb lennék, ha a fogamzásgátló+gumi(mert ugye bármi betegség előfordulhat..) kombó működne, ellenben a szüleimmel erről nem lehet igazán beszélni, és hiába töltöttem a 18-at, életemben nem jártam még nőgyógyásznál(igen, tudom, hiba..)

2015. aug. 4. 16:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha óvszerrel védekeztek akkor minek a fogamzásgátló?
2015. aug. 4. 22:47
 6/10 A kérdező kommentje:
Mert nem 100%-os, és bármi történhet, szakadhat,stb, és nem igazán szeretném elrontani az életem egy gyerekkel :) (és igen, tudom, akkor minek nekünk szex, de annak, aki beszólna,mert akad ilyen: te akkor kezdted, mikor gyereket akartál?)
2015. aug. 4. 23:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha nekem is szólt a válaszod:én nem akartam beleszólni,csak meglepődtem. Te óvatos ember vagy,ami egyáltalán nem baj.
2015. aug. 4. 23:52
 8/10 A kérdező kommentje:
nem, nem neked, csak felkészültem arra, hogy esetleg jönnek az éjjel unatkozó kommenthuszárok :D
2015. aug. 5. 00:23
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha már megy a fogamzásgátló akkor totál felesleges elrontani az élményt gumival. Ezt majd csak akkor látod be ha elkezded élvezni és meglesz a kellő biztonságérzeted.

Az orvos pedig nem mondhatja el senkinek sem ami a rendelőben zajlik,erre szigorú szabályozás van,sose aggódj emiatt.

2015. aug. 6. 13:29
 10/10 anonim válasza:
A sok fogamzás gátlóval vigyázz, állítólag hatása lehet a későbbi nemi életedre is olyan vonatkozásban, hogy bajos lesz a fogamzásod és kevesebb esélyű.
2015. aug. 6. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!