Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolat, hogy illik, hogy nem?
Ismerkedem egy pasival egy netes oldalról. Holnap elvileg talizunk.
Ha szimpatizàlunk,akkor 1.alkalommal,hogy illik?
Hogy lehet e vagy sem?
Nálam ez szimpla ismerkedős beszélgetés szokott lenni. Hiszen első találkozáskor annak kell kiderülnie, hogy személyesen bejövünk -e egymásnak. Általában a végén elbúcsúzunk és megbeszéljük, hogy keressük egymást, de ott helyben nem mondunk ítéletet a másikra. Szex minimálisan kerül szóba, hiszen egyrészt, ha szexkapcsolat céljából ismerkedünk, akkor ezt már leleveleztük, másrészt meg sajnálom azokat, akik szexre forgatókönyvet akarnak, hogy akkor majd mit-hogyan csinálunk ... a szex spontán, úgy is jön magától, a meredekebb dolgokat meg majd ráérünk megbeszélni, ha az alap működik.
Én másnap délután szoktam egy levelet küldeni, hogy:
a., igen bejössz, legyen folytatás - és megbeszéljük akkor már konkrétan, hogy mikor és hol történjen az első
b., bocs, de sajnos azt hiszem nem menne - és akkor ennyi
Persze volt olyan is, hogy az első randiról az ágyban kötöttünk ki, de akkor megvolt a kémia is azonnal.
(Férfi vagyok, mielőtt kapnám a privátokat :-P )
Köszi 3-as
Csak nem talàlkoztam még senkivel sem a netről és nem tudom mit-hogyan kell
#4:
Nincs olyan, hogy "kell"! Ilyen esetben semmit sem kell. Látni akarjátok egymást, megnézni mielőtt tovább léptek. Ennyi. Lehet bármiről beszélgetni, magatokról, érdeklődési körről, stb. Szimpla ismerkedős randi, nem befolyásolja, hogy netről származik, vagy máshonnan. A különbség annyi, hogy ha jól sikerül, akkor nem futtok plusz köröket, hanem a következő már a lényegről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!