Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most akkor spriccelne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor spriccelne?

Figyelt kérdés

Kezdtük egy misszionárius pózban, amivel a csajszi elment. Utána folytattuk kutyapózban, kb 10 percig löktem neki, mire ö előre vetette magát hasra, és mondta hogy mindjárt bepisil.

Most akkor ez spricc gyanús vagy lehet hogy tényleg pisilnie kell?

Személyes tapasztalatom szerint szex közben nincs vizelési inger, de lányoknál lehet ez máshogy van.

2016. ápr. 19. 12:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tényleg csak pisilnie kellett. Nálunk, lányoknál máshogy van ez. Valószínűleg kutyapózban nyomtad a hólyagját.
2016. ápr. 19. 13:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
nalunk is volt igy az exemmel. o azt mondta hogy fel hogy pisi de jo erzes neki. mondtam ha jo engedd el majd kiderul. ha spricc volt nem is kicsi :)
2016. ápr. 19. 13:40
 3/7 icu75 ***** válasza:
100%
Engedje el nyugodtan,a hirtelen jött mindjárt bepisilek érzés jelzi a spriccet. Nekem is szokott lenni (nem minden helyzetben) nekem már nem annyira erős a bepisilek érzés,de az az orgazmus ami akkor jön,nagyon jó.
2016. ápr. 19. 15:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Fel lehet ezt takarítani úgy, hogy ne legyen szag egy hétig? :D
2016. ápr. 19. 16:17
 5/7 icu75 ***** válasza:
Ágyneműmosás,szellőztetés?? :-) milyen szagról beszélsz?
2016. ápr. 19. 16:47
 6/7 A kérdező kommentje:

Hát szerintem nem tetszene neki, ha annyit mondanék, hogy engedje ki.

Ő azt hiszi hogy bepisil :)

Egyszer elhintettem neki az aranyeső témát, de nem tetszett neki.

Remélem egyszer képes lesz felfogni, hogy milyen élvezeteket rejt a teste.

2016. ápr. 19. 16:53
 7/7 anonim ***** válasza:
pasiként volt olyanom, hogy nem voltam benne biztos, hogy élvezni fogok, vagy pisilni! szerencsére, nem pisi volt :D
2017. okt. 17. 17:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!