Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, tanács kellene, mik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tanács kellene, mik a "lépések" egy szűz lánnyal a szexhez?

Figyelt kérdés

Még sosem volt barátja, sosem csókolózott, és még szűz. (Hogy defektes-e? Ezt nem mondanám. Konzervatív családból jön, és a szülei féltették, "szigorúan fogták".... Randizott már párszor, de mindig olyanok találták meg, akikről leszűrte, hogy csak "azt" akarják, így lepattintotta őket.)

Félénk, szégyenlős lány, nincs tapasztalata egyáltalán, de nagyon aranyos, kedves, szeretek vele lenni. Szeirntem én is szimpatikus vagyok neki, mostanában ismerkedünk, randizgatunk.

Sokadik találkozás után megpróbáltam megcsókolni, de mivel nem tudja hogyan kell, így kb. csak "szájrapuszi" lett a dologból, de gondolom ez csak gyakorlás kérdése (?).

Azt is megengedte (nem ellenkezett), hogy végigsimitsam a testét, a melleit, combját, derekát, fenekét - - persze csak ruhán keresztül. Nem akarom erőltetni a szexet, majd alakul, de tudnátok tanácsot adni, hogyan kerüljek hozzá közelebb testileg?

Mi lehetne a következő lépés? Pl. felhúzni a pólóját, kikapcsolni a melltartóját, és megcsodálni (megcsókolni) a melleit... Gondolom, ezt még nem engedné.

Nekem már sok barátnőm volt, de ilyen tapasztalatlan lánnyal még nem találkoztam, és nem akarok elsietni semmit, mert azzal csak elijeszteném őt.

Tudom, nincsenek kőbe vésett "lépések", de kb. mégis, ti hogyan próbálkoznátok?

29f

2016. ápr. 19. 12:46
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát nekem ilyen sosem volt, és most te nagyon jó helyzetben vagy. El ne rontsad, mert ilyet nem találsz többet, az biztos!

Én is ismertem hasonlót, de ő nem konzervatív családból jött, simán csak nem volt semmilyen szinten ri.anc, de sajnos nem lett belőlünk semmi. :(

2016. ápr. 19. 13:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Csak lassan lepesrnkent. Elso vetkozesnel ne legyen sex. Szokja a dolgok, es lassan legyen egyre tobb stb az otalig es majd utana ha 100%ig biztos, akkor sex. Ha fenn van meg a hartya akk ovatosan, bar amugy is. Negez eloszor ellazulni es sok lanynak faj, ami a lokesek alatt elmulik, de figyeld minden rezzeneset, mondatat, akar biztositsd is elotte szoban h szoljon ha valami nem jo. Nagyon vigyazz ra, kenyeztesd elotte sokat, mindg izgatast mind a szobeli dicseretet ertem ezalatt. Igy konyebben ellazul es csak ugy jo
2016. ápr. 19. 13:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jó az az út, amin elindultál, igazad van, hogy nem kell semmit elsietni. Csóknál "vezesd" őt, mutasd neki hogy kell, majd követ/utánoz téged. Ez tényleg csak gyakorlás kérdése.

A fontos az, hogy figyeld a reakcióit, és ha valamiről ezt látod, hogy nem tetszik neki, kellemetlen, vagy fél tőle, akkor azt hagyd. Beszélgess vele, ha odakerültök, hogy szexeljetek, hogy tudja, hogy mire számíthat, hogy megbízhasson benned. Ott is a fokozatosságra helyezném a hangsúlyt, tehát az első alkalmakkor csak simogatások, csókok ruhán keresztül, majd ruha alá nyúlva, aztán már nélküle. Később is először csak kézzel és szájjal izgasd, és ha már ő akarja, akkor jussatok el a behatolásig.

Lehet, hogy ez egy hosszabb folyamat lesz, lehet, hogy ha ráérez, akkor hamar bele fog jönni.

2016. ápr. 19. 13:10
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

És kb. hányadik 'tapizás' után próbálkozhatok a ruhája alá nyúlni?

2016. ápr. 19. 13:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Először is hívd el magadhoz, akkor már ő is rákészül lelkileg, hogy többet akarsz majd. Nehogy egy parkban vagy akárhol kezdd el tapizni, mert az szerintem nagyon gáz, akár szűzről, akár nem szűzről van szó. Természetesen biztosítsd, hogy nem kell rögtön dugni attól még, hogy elmegy hozzád.

Ágyban sokkal könnyebb megnyílni, kicsit sötétíts be húzd magadra, satöbbi, szerintem nincs az a lány, aki erre ne indulna be. :) Na, akkor már lehet tapizni, először benyúlsz a hátához, és ha nem ellenkezik, akkor leveheted a pólóját szerintem. Az sem baj, ha először te veszed le a tiédet.

Egy valamit ne csinálj, mert velem megcsinálták az első ilyen alkalommal, és tök rossz volt - ne húzd le a gatyáját, pláne nyúlkálj a bugyijába idő előtt. Várd ki, amíg ő kezdeményez ezen a téren. Cicisimogatásig/nyalogatásig mehetsz. :)

Csókra térve pedig azt javaslom, hogy először csak hosszú szájrapuszi legyen, és ha már eléggé beindult, akkor átdughatod a nyelvedet, de ne túl durván és nyálasan (mert velem szintén megcsinálták az első alkalommal, mert olyan szinten béna pasikat fogtam ki, hogy a mai napig tök szar mind az első csókra, mind a szexre gondolni...).

Sok sikert! :)

2016. ápr. 19. 14:11
 6/7 anonim ***** válasza:

De komolyan, ilyeneket minek kérdezel? Kb minden csajnál tökéletesen s megjósolhatatlanul más, te ismered, neked kell tudnod. Ne hamarkodd el, ennyi.

Amúgy hogy hívják a csajt (keresztnév)?

2016. ápr. 19. 14:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés engem is érdekel....
2016. ápr. 22. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!