Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek velem van a baj? Valamit rosszul csinálok? .
Barátnőmmel már lassan 3-hónapja vagyunk együtt, de a távolság miatt csak 3x találkoztunk eddig, de neten mindennap beszélgetünk. Az első randi jól alakult, mindketten jól éreztük magunkat, még pizzázni is elhívtam. Akkor összesen 3-4 órát voltunk együtt. Ez volt a legelső találkozáskor.. Aztán megbeszéltünk még egy találkozót ugyanott, ahol eddig, több mint 3-órát kellett rá várnom. Állítása szerint azért késett, mert elaludt. Azon a napon összesen csak 30 percig voltunk együtt mert, azt mondta, hogy neki haza kell mennie, mert későn ér haza.. A harmadik találkozáskor moziba mentünk, de mozi után egyből hazament.. Az Éhezők viadalát néztük meg.. Most találkoznánk negyedjére.. Azt beszéltük meg, hogy náluk alszom, persze külön ágyon, mert egyszobás lakásban laknak. Most mutatna be a szüleinek. Erre ő kitalálta azt, hogy inkább menjek haza az nap, és azt mondta, hogy majd máskor ott alszom náluk.. De ez így nekem nem jó, mert nagyon drága a jegy és nem maradna pénz az ötödik találkozóra, a másik meg az, hogyha már megbeszélünk valamit, akkor az ne máshogy legyen, hanem úgy, ahogyan azt megbeszéltük.. Még ajándékokat is vettem neki, de attól félek, hogy csak kihasznál.. Megígérte, hogy nálunk alszik mert, hogyha én náluk aludtam volna akkor, másnap jött volna velem haza hozzánk.. Tegnap ez miatt össze is vesztünk.
Csak az esik rosszul, hogy az előző barátjával már egy hét után lefeküdt, meg ő náluk is aludt, velem meg még csak aludni sem akar, nemhogy lefeküdni.. 19 éves vagyok és mg szűz, hozzátenném, hogy nem arra megyek.. A lányt nagyon szeretem, de csak úgy érzem, hogy csak kihasznál.. Én mindent adjak meg neki, hvjam el mozizni, de ő még csak annyit sem enged, hogy náluk aludjak.. Elnézést a rossz fogalmazásért és a hibákért, csak kicsit magam alatt vagyok.. 19/F a lány 16..
Sajnos ebből nekem is az jön le ,hogy nem akar tőled semmit ,csak játszik veled és kihasznál.
Én átgondoltabb lennék és inkább nem mennék bele ilyen drága mulatságokba ,ha ilyen a fogadtatás.
Ne haragudj ,de én ha elmegyek nagyobb távra és utána fél órát találkozik velem ,mert állítólag elaludt ,akkor kereshet mást.
Ha teheted akkor próbálj meg vele nyíltan beszélni ,de tuti ,hogy terelni fogja a témát és ,ha ez így van akkor bizony jobb ,ha nem ő rá szánod a drága időd és pénzed.
Az első két válaszolóval értek egyet. Fel a fejjel haver!
👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!