Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! A pasi miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! A pasi miért nem foglalkozik azzal, hogy orál előtt megmossa a péniszét?

Figyelt kérdés
Csak azon jár az esze, hogy vegyem a számba a legváratlanabb helyeken, de az fel sem merül benne, hogy egész nap bepállottan, pisisen én esetleg nem szeretném.
2016. ápr. 18. 19:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Az én párommal nincs ilyen gond. Ő figyelmes a higiéniára. Beszéld meg vele, hogy ez így nem működik.
2016. ápr. 18. 19:36
 2/8 anonim ***** válasza:
61%

Hát az én barátnőm meg pont azt utálja ha frissen fürödtem. Meg én sem szeretem ha megmosakodik és úgy van valami.

Napi 2x zuhanyzom, az hogy kicsit bepállott ahogy te fogalmaznál az csak pont előhozza az egyediséget és a barátnőm pont azt szereti hogy nem egy semmilyen bőrdarabot szopogat hanem valamit aminek már van egy egyedi illatanyaga, mint mikor valakihez odabújsz 4-5 órával fürdés után spray és minden ilyen nélkül.

Ott is érzel "illatot". Én sem szeretem őt mondjuk fürdéskor nyalni. Inkább várok fürdés után 1-2 órát, míg a tusfürdő úgy eltűnik. A tüsfürdős farok és pina egyaránt a tapasztalataink alapján gyötrelmes meg a sima semmilyen is, hiszen nem kutyák vagyunk hogy bőrdarabot nyaldossunk.

2016. ápr. 18. 19:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg vele,mondd,hogy téged ez zavar.A kommunikáció csodákra képes:)
2016. ápr. 18. 19:47
 4/8 anonim ***** válasza:
mond meg neki hogy törödjön a cerkával ha azt akarja hogy bekabd
2016. ápr. 18. 20:20
 5/8 anonim ***** válasza:

A higiénia, és az őszinteség is fontos. :)

Esetleg ha olyan helyen vagytok jól jöhet egy nedves törlőkendő. :) Ki tudja mikor szükséges... Otthon pedig ott a víz. :)

2016. ápr. 18. 20:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ne a lányoktól kérdezd. Szerintem fel se tűnik neki, hogy illene ott is mosdania. Nálunk alap, hogy szex előtt fürdünk.
2016. ápr. 18. 21:53
 7/8 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem tudom, az én partnereim mindig tiszták voltak. Ne járj piszkos s-ggfejekkel.
2016. ápr. 18. 22:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálunk nincs nagyon gond, vécé után mindig megtörli egy kis wc papírral meg nem szokott bepállani, vagy ha mégis, megkérem zuhanyozzunk le, nem szokott ellenkezni.
2016. ápr. 18. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!