Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Hány egyéjszakás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hány egyéjszakás kalandotok volt eddig?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok!

2016. ápr. 17. 21:52
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
36%

öö hát én nem akarok középkorosan gondolkodni, de szerintem rohadtul erkölcstelenek az egyéjszakás dugások. kövezettek meg, lesz*rom, de én lenézem az ilyen embereket

17L

2016. ápr. 18. 00:23
 22/42 anonim ***** válasza:
13%

0 19/L

Én is nagyon lenézem és megvetem az ilyen embereket, hányni tudnék tőlük.

2016. ápr. 18. 01:08
 23/42 anonim ***** válasza:
10%

2 volt

19/L/szűz

2016. ápr. 18. 01:17
 24/42 anonim ***** válasza:
55%

#22 panelproli??:DD

Egyetemre járok(430 ponttal kerültem be,csak úgy mellesleg),2 felsőfokú nyelvvizsgám is van,majdnem kitűnőre érettségiztem,a szüleim értékesítési- illetve mérnöki vezetők.

És akkor képes vagy ilyet benyögni,mikor soha életemben nem laktam panelben? :D Van egy saját házam 20 éves létemre.

Szánalmas a sznobságod,ahogy lenézed és szinte állatnak tekinted azt,aki nem gazdag vagy értelmiségi családból származik.Nekem mindkettő adott,de hányok az olyan beképzelt,felsőbbrendűség érzetű emberektől,mint te vagy.Volt már egyéjszakásom,és?Nem azért volt,mert én buta,odadobtam magam a pasinak,mikor azt vártam,hogy abból majd komoly kapcsolat lesz.Nem,pontosan tudtam,hogy nem akarok kapcsolatot,mivel épp egyedül éreztem magam jobban.De ettől még szükségletei mindenkinek vannak.

Kicsit tudakozódj,mielőtt úgy írsz bárkiről bármit,hogy semmit nem tudsz róla.Előítélet az van rendesen.Ismerek olyan "panelprolit",aki sokkal különbebb nálad.Nem a származás és a végzettség teszi az embert.

2016. ápr. 18. 09:27
 25/42 anonim ***** válasza:
17%

# 24/24

Aztán felébredsz, és a bilibe lóg a kezed. Facebook profillal kéne igazolnod ezeket, gondolom már izzadnál rendesen.

2016. ápr. 18. 13:30
 26/42 anonim ***** válasza:
75%
3. 21/l
2016. ápr. 18. 14:04
 27/42 anonim ***** válasza:
51%

#19 "sznob retkek"...én nem nézek le senkit, akinek volt,de akkor legyen már kölcsönös és tartsd tiszteletben azokat,akik nem szeretnének...

Miért lennének álszentek,akiknek nem volt még vagy nem szeretnének? 19 évesen ilyen stílussal (meg helyesírással) ne akarj oktatni embereket, nem mindenki egyforma, szóval felesleges is.

2016. ápr. 18. 14:52
 28/42 anonim ***** válasza:
67%

0, nem is lesz

# 27/27

A liberális, "mindenkit elfogadunk, bármit is csinál" mentalitásuk van, de éppen csak azt nem fogadják el, aki egy kicsit másképp gondolkozik a dolgokról mint ők. Tipikus.

Lassan ez lesz a normális amit ők csinálnak, és mi leszünk a kissebbség, akit lenéznek. Megfordul a világ.

2016. ápr. 18. 15:11
 29/42 anonim ***** válasza:
az hogy valaki ilyet csinál az nem azt jelenti nem értelmi családból van!:DD úristenem, ez mindössze emberi értelem, de mentegetőzzetek csak mert kanosak vagytok és annyi eszetek nincs hogy egy kicsi önmegtartóztatásotok vagy erkölcsötök legyen:D de úgy van fogjátok arra, hogy nem mindenki gazdag családból van, mert ha valakinek nincs pénze akkor esze sem, mi?..
2016. ápr. 18. 16:11
 30/42 anonim válasza:
17%

4 db

14/L

2016. ápr. 18. 16:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!