Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért tette ezt ez a pasi?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tette ezt ez a pasi? Hogy lehet ekkora disznó?

Figyelt kérdés

van egy fiú aki régóta tetszett és visszahallottam többektől is hogy szerinte szép vagyok meg szívesen lefeküdne velem..

aztán elmentünk barátnpimmel bulizni meg ott volt az a pasi is az ő barátaival meghívott pár italra meg táncoltunk is aztán meg lefeküdtünk nála, meg ott is aludtam sőt még reggel amíg aludt sütöttem neki rántottát is meg teát

aztán kérdeztem hogy mit csinál délután mert elmehetnénk moziba is pl vagy sétálni de mondta hogy nem ér rá hát mondom jó akkor este átjövök és nézhetünk filmet de mondta hogy nem jó... kicsit furcsa volt..

aztán másnap gondoltam beállítok meglepni és közölte velem hogy ne zaklassam :OO én meg mondtam neki hogy de hát most akkor így ez milyen kapcsolat stb.. ő meg mondta hogy nem járunk.. ami nagyo nrosszul esett mert azt hittem ő is szeret engem..

Miért csinálja ezt? Akkor most lényegében szakított egy szex után?? :OO

2016. ápr. 17. 14:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
*csak
2016. ápr. 17. 16:03
 22/27 anonim ***** válasza:
4%
Én meg azt mondom, hogy bosszuàllàsra pont jo ez, hogy zaklassad (màsra màr nem). Légy egy kissé màbuàkus, irkàlj neki, hivogassad, menj àt hozzà, csöngess be, kövessed, stb...ennyit ténylg megérdemelne. Legközelebb meggondolja, hogy kihasznàljon-e egy buta kislànyt.
2016. ápr. 17. 16:14
 23/27 anonim ***** válasza:
0%
Szòval légy màniàkus,ezt akartam ini
2016. ápr. 17. 16:15
 24/27 anonim ***** válasza:
56%

Ezt jegyezd meg jól egy életre az összes pali csak d.ni akar màst nem!!

Hùznod kellett volna az agyàt.

Nem egyből szétnyitni neki.

Mégis miért csodálkozol ezen ,hogy nem kellesz neki?!

Egyből odaadtad magad neki,ő megkapott és ennyi.

Ìgy jàrtàl szìvem!!

Legközelebb tanulsz belőle ,vagy nem?!

2016. ápr. 17. 16:21
 25/27 Ziwi válasza:
Ha igazi kapcsolat kell akkor legyen már egy kis tartanod. Hogy akarod hogy egy fiú tiszteljen ha te sem tiszteled saját magad.Garantalom ha nem fekudtel volna össze vele és flegman viselkedtel volna sokkal inkább felkeltetted volna az érdeklődését. De most csak egy egyéjszakás vagy a szemébe. A legjobb amit tehetsz , hogy felejtsd el és lépj tovább. Legyen tartasod. Amúgy meg nem kell neked az a pasi igazán. Csak tetszett , beképzeltel dolgokat, megszivtad , serult az egod és ez az ami hajt. Valójában nem is jelent neked annyit mind ahogy azt te most gondolod. Lépj és ne egesd magad tovább.
2019. márc. 29. 00:32
 26/27 anonim ***** válasza:
#25: Neked nem tűnt fel hogy majdnem 3 éves a kérdés??
2019. márc. 29. 19:36
 27/27 anonim ***** válasza:
Nem kéne az első bók után széttenni a lábad. Kinek kellenél komoly kapcsolatra, ha az első alkalommal lefekszel az illetővel?
2019. márc. 31. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!