Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen mocskos disznó szinte minden pasi?
Nekem is volt már több lakótársam, nővéremnek is már vagy 10, egyik barátnőm is mesélte, hogy mindegy, milyen sráccal laktak együtt, szörnyen retkeltek a lakásba. Nekem ebből már nagyon elegem van, és sajnos ez sok lányra is jellemző, hogy mindig mindent otthagynak porosan, zsírosan, feketén, és én takarítsak örökké vadidegenek után...
Én gy biztos nem akarok majd együtt élni senkivel. Nektek is van ilyen tapasztalatotok?
Egyébként nem vagyok tisztaságmániás, egy kis kosz még nem zavar, de ezek nem kis koszt hagynak...
Gondolom a "menő arcokat" választjátok...
Én rendet tartok, de annyira, hogy táblázatosan vezetem a tárgyaim helyit, a word-ben leírást készítettem mindhez, ha meghalok ne legyen guessing game, hogy "mik ezek" vagy feltétlezzenek majd baromságokat. + sok emlék beugrik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!