Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért tette ezt ez a pasi?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tette ezt ez a pasi? Hogy lehet ekkora disznó?

Figyelt kérdés

van egy fiú aki régóta tetszett és visszahallottam többektől is hogy szerinte szép vagyok meg szívesen lefeküdne velem..

aztán elmentünk barátnpimmel bulizni meg ott volt az a pasi is az ő barátaival meghívott pár italra meg táncoltunk is aztán meg lefeküdtünk nála, meg ott is aludtam sőt még reggel amíg aludt sütöttem neki rántottát is meg teát

aztán kérdeztem hogy mit csinál délután mert elmehetnénk moziba is pl vagy sétálni de mondta hogy nem ér rá hát mondom jó akkor este átjövök és nézhetünk filmet de mondta hogy nem jó... kicsit furcsa volt..

aztán másnap gondoltam beállítok meglepni és közölte velem hogy ne zaklassam :OO én meg mondtam neki hogy de hát most akkor így ez milyen kapcsolat stb.. ő meg mondta hogy nem járunk.. ami nagyo nrosszul esett mert azt hittem ő is szeret engem..

Miért csinálja ezt? Akkor most lényegében szakított egy szex után?? :OO

2016. ápr. 17. 14:41
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Akkor itt a megoldás. Legyél te is ronda, dagadt.
2016. ápr. 17. 15:05
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj,hogy nagyon naiv és kihasználható vagy.Ezért nem akarnak tőled komolyat...legyen tartásod,akkor talán elkezdenek értékelni is.
2016. ápr. 17. 15:07
 13/27 anonim ***** válasza:
83%

"Minden férfi disznó"

Naaaaaaaaaa cica, ne általánosíts emiatt az egy pasi miatt.

mi se mondjuk minden lányra miattad, hogy egy ostoba, eldobhatós, buli után lekurható, naiv r_banc

2016. ápr. 17. 15:10
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

ahhoz hogy az ilyeneket elkerüld, és ne "ilyeneket fogj ki", az kéne, hogy ne egyből lefeküdj vele, hanem hagyd, hogy udvaroljon. Ez hiányzik de rohdtul az emberekből, a türelem és a megfontoltság.

Le lehet pontozni,de ez az igazság! Legközelebb ne add egyből oda magad, hanem hadd alakuljon ki a bizalom és csak aztán a többi

ezt a srácot meg felejtsd el, csak a szexre kellettél neki, megszívtad...

2016. ápr. 17. 15:12
 15/27 A kérdező kommentje:

de én már kezdtem bízni benne azt hittem kölcsönös :S

egyébknét mondták már hogy naív vagyok sokszor hát ehet benne valami nem tudom de ez így olyan rossz mert amúgy szexelni is szeretek :-/ nehéz megállni főleg ha úgy érzem hogy meg van az a szikra

2016. ápr. 17. 15:15
 16/27 anonim ***** válasza:
Kérlek mondd, hogy ez egy kamu kérdés!
2016. ápr. 17. 15:17
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb jó indulatomat próbáltam előszedni, de ami elsőnek megfogalmazódott a fejemben az az, hogy: Meg is érdemled! És ezt lányként mondom! Csak arra kellettél, hogy megdugjon, ennyi. Ürítésre használt.

Talán előbb gondolkozni is kéne és nem az első adandó alkalommal, egy buli után megdugatni magad..Ez még nem jutott eszedbe? Ennyire nincs benned semmi tartás, hogy képes vagy 1-2 óra után beterpeszteni? Az ilyet valahogy nem tudom sajnálni. Nem kéne r*ibiként viselkedni és akkor talán nem futnál bele ilyenbe.

Amúgy megaláztad magad már így is épp eléggé, el tudom képzelni mit gondolhat rólad az a srác, szóval ne tetézd ezt még azzal, hogy konkrétan zaklatod is. Nem kellesz neki, ennyi, fogadd el.

2016. ápr. 17. 15:18
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy már szerintem is kamu..
2016. ápr. 17. 15:19
 19/27 anonim ***** válasza:
92%

"de én már kezdtem bízni benne azt hittem kölcsönös.:S"

Egy buliban, bepiálva megdugattad magad egy csávóval és azt hitted, hogy ő lesz életed szerelme és örökkön örökké együtt maradtok? :DDDD Jajj kislány, mond már hogy ez csak egy kamu kérdés, ilyen egyszerűen nincs! Ez kimeríti a naiv szó fogalmát, bőven..

2016. ápr. 17. 15:23
 20/27 anonim ***** válasza:

Most komoly ez a divat hogy kamu kérdés feltett egy kérdést válaszolj rá vagy ne ez a te döntésed de ne azt irogasd be hogy kamu mer ge*i idegesítő

Na de válaszolva a kérdésre a fiúk már csak ilyenek hagyd mert aztán még fel is jelent zaklatásért csaj sz*x volt más nem sajnálom

2016. ápr. 17. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!