Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon gáz hogy idegeneket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz hogy idegeneket fotózok le titokban és otthon rájuk masztizok?

Figyelt kérdés

vonaton buszon városban.. általában nőket szoktak csinos rövid szoknyákban vagy szűk cuccokban de szoktam pasikat is főleg ha látszik hogy olyan jó nagy csomagjuk van

otthon meg rárántok (néha videót is csinálok)

nagyon gáz? mit gondoltok?

kort is légyszi

én 20/f

2016. ápr. 16. 19:39
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
35%
És még büszke is vagy rá. Hányingerem van az ilyen emberi hulladékoktól, mint amilyen te vagy. A hozzád hasonlók kezelésére tényleg bevezetném a halálbüntetést de úgy, hogy előtte hetekig kínozzanak :)
2016. ápr. 16. 20:03
 12/25 anonim ***** válasza:
Hát eléggé bazz. Sőt ez extragáz.
2016. ápr. 16. 20:03
 13/25 A kérdező kommentje:
de miért zavar titeket? vagy mondjátok azt hogy beteges?
2016. ápr. 16. 20:04
 14/25 anonim ***** válasza:
32%
Azért zavar, mert az engedélyem nélkül csinálnád. És különbenis egy undorító hányadék ne verje ki rám a farkát.
2016. ápr. 16. 20:09
 15/25 A kérdező kommentje:
jóképűnek mondanak pedig csak szeretem ezt valmiért
2016. ápr. 16. 20:12
 16/25 anonim ***** válasza:
17%
A belsőd a hányadék. Egy undorító, mocskos féreg vagy
2016. ápr. 16. 20:14
 17/25 anonim ***** válasza:
én is lekaptam nyáron egy csajt akin nyáron olyan kicsi rövidnadrág volt hogy ki volt a fél feneke aztán ment körbe minden spannak mondjuk te már kicsit betegesbe tolod ráadásul fiúkat is... farkamat fotóznád tuti eltörném az álladat xdddddddd
2016. ápr. 16. 20:17
 18/25 A kérdező kommentje:
milyen rosszindulatúak vagytok..
2016. ápr. 16. 20:23
 19/25 anonim ***** válasza:
12%

Rosszindulatúak vagyunk, mert megmondjuk az igazságot...

Hiába durcizól, te vagy a perverz, te vagy az undorító f_szfej, akit joggal vetnek megaz emberek. Az lenne a legjobb mindenkinek, ha felakasztanád magad a legközelebbi fára

2016. ápr. 16. 20:28
 20/25 anonim ***** válasza:

snapchat-en ezzel szórakozik csomó ismerősöm...

lekapják a villamoson, metrón, suliban, utcán, kávézóban, kocsmában, plázában a nekik tetcő lányokat..

és ezzel van teli a mystory-juk

2016. ápr. 16. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!