Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan feküdtök le a párotokkal amikor otthon vannak a szüleitek és tesóitok?
Valahogy mindig megoldottam...
Engem nem izgatott annyira, hogy ki nyit ránk, de leginkább este csináltuk, mikor a többiek már aludtak.
Történt olyan, hogy ránk nyitott a lány húga. Hát kicsit korábban kapta a felvilágosítást. Ebben nincs semmi gáz. Normális szülő nem próbál rá törni a lányára szex közben.
Azóta a húga is kopog ha akar valamit .
Kétszer benyitott már a csajom anyja. Legutóbb pont akkor nyitott be, mikor a lánya beleült. Mindenkit meg kell tanítanikopogni.
És aki benyit, AZ szégyelje magát!
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__immunrendszer-fertoz..
Halkan, diszkréten, vagy hazafelé az autóban.
Egyébként ez egy elég szar helyzet, nálunk is ez van. Mindig csak halkan szexelni, vigyázni hogy egy pisszenés se legyen mert mindenki felkel... Én is utálom. Úgyhogy kitartás, és használjátok ki amikor elhúznak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!