Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom csak úgy hajlandó szexelni ha fogamzásgátlót szedek. Menjek bele?
Nemrég jöttem össze a párommal. Kívánjuk egymást. Orál már volt. Szexelni is szeretnénk, de ő nem hajlandó óvszerrel. Csak akkor szexelt eddig is ha a lány szedett gyógyszert. Én sosem szedtem még, és nem is szeretnék egyelőre. Viszont egyre rosszabb így. Azt mondta ha el is kezdem szedni és kivárjuk az egy hónapot hogy védjen addig mehet az anál. Hát remek...
Engedjek neki és irassak fel fogamzásgátlót vagy mit csináljak szerintetek??
20L
Köszi a sok sok választ!
Én is egyetértek veletek. Mondjuk önzőségnek tartottam hogy az én érdekeim érvényesüljenek. Meg neki nem igazán lehet ellent mondani.
Mindig kérdezi, hogy mikor iratom már fel a gyógyszert?
Megerősítettetek az elhatározásomban. Köszönöm!
Te csak úgy szereted az anált vagy ő akarja azt is ennyire?
HA csak 2. akkor mond neki, hogy veszel egy csatolhatót és mehet neki is ;) hidd el talán átgondolja magától ha nem akkor megszabadulnék tőle
Az anált arra találta ki, hogy azt tudjuk védekezés nélkül.
Nem csináltam még.
Kérdezd meg miert szeretne, bár nekem elég bunkonak tűnik , szoval lehet tényleg jobban járnal ha nem lenne semmi.
En tabletta-parti vagyok. Azert mert a szexben gumiban lekonyul, vagy kb alig érzek belőle valamit. S igy kb minket félnek szenvedés es nem szenvedély. Ennek ellenére, ha tudnám, hogy a partneremnek szüksége van egy bizalmi időszakra, ahhoz, hogy tablettát szedjen zokszó nélkül gumit használnek.
Szóvala fickó eddig minden csajával óvszer nélkül szexelt. Vajon mi mindent szedett össze már, amit simán átadna neked is?
Nem ő viseli a foggátló évtizedes hatásait, könnyen beszél. Ennek a pasinak a saját kényelme, élvezete a legfontosabb.
Lapát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!