Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves fiúk, férfiak miért hiszik az alábbiakat?
1. Hogy egy nőnek a maszturbáció egyértelműen az, hogy egy minél nagyobb tárgyat dugdos fel magának punciba (mikor közel sem...)
2. Orális szex = Sz0pás (mintha másik oldala nem is lenne...)
Nem értem.... miért hinnék ezt a férfiak? Vagy honnan jön ez a kérdés?
24/F
És azt hiszed, hogy mindenkire az jellemző amit az itt irkáló néhány srác gondol?
Mert bele sem gondolsz abba, hogy itt egy tucat olyan srác van, akik minden válasznál más korúnak és más neműnek adják ki magukat.... de ugyan azok a hülyék írnak... :)
24/f
Mert mi férfiak önzőek és önimádóak vagyunk.
És a kedves lányok még szeretik is ezt:)
A lányok... A szolgalelkűek.
Én pl nem tűröm el az ilyesmit. És az ilyen nőket (rabszolgákat) lenézem, szánalmat érzek irántuk.
Tudom, ezek rontják el a dolgokat, mert sok pasi elkényelmesedik, megszokja, hogy tenni nem kell semmit, csak kap mindent. Aztán ha jön egy nő, akinek igényei is vannak, akkor csak néznek, mint a moziban, hogy hát eddig ők ezt nem így tudták.
Persze, nem mindenki ilyen, de élőben is találkoztam olyan pasival, aki megkérdezte, miért nem akarom le$zopni. Aztán visszakérdeztem, nem gondolja, hogy azért neki is tenni kéne valamit?
Én elvárom, hogy a lány kicsit szolgalelkű legyen. De cserébe nyújtok is dolgokat, megbecsülöm azt a lányt aki kedves velem és nem használom ki rosszindulatúan.
Attól, hogy kissé alárendlet egy barátnő a férfi még megbecsülheti, bánhat vele szépen.
Ebben a dormában sok lány élvezi az alárendeltséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!