Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet a bajom? (Bővebben lent! )
Figyelt kérdés
A párommal másfél napja análba csináltuk és egyszer csak elkezdett vérezni az ánuszom. Nem csináltam belőle nagy ügyet hisz nem fájt semmi még most se fáj semmi se. Viszont mikor k@kilok akkor vérzik a székletem rendes barna színű csak közbe folyik a vér a fenekemből és csak mikor széklezet üritek van ilyen probléma éd akkor se fáj ! Mi lehet a baj ? Valakivel volt már ilyen ? Én arra gondoltam elpattanhatott egy ér vagy megsérült a végbélcső és nem bír begyógyulni lehet ez vagy valamk mád lehet az oka ? Előre is köszönöm a segítő kész válaszokat!2016. ápr. 15. 19:29
1/7 A kérdező kommentje:
Most vettem észre hogy, van benne jó pár helyesírási hiba remélem ettől még érthető a probléma !
2016. ápr. 15. 19:32
2/7 anonim válasza:
Szerintem mihamarab meny el orvoshoz
3/7 anonim válasza:
Hát ha pár nap múlva nem szűnik, kénytelen leszel megnézetni orvossal.
Ennyire fontos volt, hogy a végbeledbe dugja a micsodáját...? A puncidba már nem is jó?
24/F
4/7 A kérdező kommentje:
Hát kiakartuk probálni ennyi de több ilyen nem lesz az tuti de ha tényleg nem múlik muszáj leszek elmeni .
2016. ápr. 15. 19:59
5/7 anonim válasza:
Előző vagyok. Értelek, én nem ítélkezek nyugi :)
Egyébként lehet bármi aranyérféleség vagy sérülés... arra azért figyelj h ne menjen a hasad és szorulásod sem legyen. Mind a kettő rossz ilyenkor...
Aztán ha hétfőn is ilyen akkor menj el a dokihoz. Neki nem kell mondani h mitől van ez az egész, csak a panaszt. :)
6/7 icu75 válasza:
Igen berepedhetett a végbél vagy a belső ér. Nincs baj mindenképpen használj aranyérre való krémet és kúpot egyidejűleg(pl:reparon) gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatása van azonkívül szedhetnél valami rutin+c vitamin tartalmú vény nélküli tablettát(pl:rutascorbin) ami az érfal erősítő hatású. Igyekezz hogy ne legyen kemény a székleted(joghurtok,kevesek,főtt zöldség) ha ezek után egy hét múlva se múlik vagy nagyobb a vérveszteség akkor irány a doki. Legközelebb pedig ha análoztok(csak ha teljesen meggyógyultál) síkosítás ezerrel!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2016. ápr. 15. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!