Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi bajom lehet hogyha prostiho...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi bajom lehet hogyha prostihoz megyek és gumi nélkül orálisan kielégít?

Figyelt kérdés

Már régóta foglalkoztat a dolog, olvastam azt is hogy semmit nem kaphatok el, azt is hogy bármit. Mi a kockázata ennek?

Izgalmasnak tartom a dolgot de nem tudom hogy megéri-e kockáztatni. Rosszlányokról néznék egyébként lányokat, nem útszélieket.

2016. márc. 31. 01:09
 1/10 anonim ***** válasza:

AIDS-et valószínű nem.

De trippert, herpeszt meg hasonló cukiságokat igen.

2016. márc. 31. 01:15
 2/10 anonim válasza:
0%

Az orvosin így tanítják:

1.a HIV vírus ha levegővel érintkezik pár perc alatt elpusztul.

2. Minden testnedvben benne van a vírus már a fertőzés utáni 72ik órától, tehát: vér, anyatej, minden nemi váladék, nyál, könny, nyálkahártyák váladékai (értsd: takony ha rád tüsszent stb) stb.

Tehet ezen testnedvekben tul.kép. NEM ZÁRHATÓ KI h fertőző vírus lenne, ebből következik h úgy kell tekinteni h fertőzőek.

Hétköznapi fogalmazásban: az AIDS-es ember csókja, használt fogkeféje, vérző sebe stb mind mind fertőző. Ha gumi nélkül beszél a mikrofonba akkor megfertőzhet. mennyi az esélye? -> 50-50

nem éri meg a kockázatot!!! lehet a prostinál is gumit kérni az orálsexhez is.

2016. márc. 31. 03:05
 3/10 anonim ***** válasza:
85%

"az AIDS-es ember csókja, használt fogkeféje, vérző sebe stb mind mind fertőző. "

Ne ferdítsd el a valóságot légy oly kedves.

A csók, használt fogkefe és ezek NEM FERTŐZNEK.

A betegek nyálában minimális mennyiségben van a HIV vírus. Több liter nyálat kellene lenyelnie az egészséges embernek, hogy elkapja a vírust. Csókolózáskor, akkor van esély fertőzésre, ha mindkét fél szájában van valamilyen seb.

Továbbá akik kezelés alatt állnak, azoknál lecsökken a HIV vírus mennyisége és akár gumi nélküli sexnél is csak 4% az esély arra, hogy fertőznek. A HIV-et azok terjesztik elsősorban, akik nem tudnak arról, hogy fertőzöttek.

Mégegyszer megkérlek, hogy ne hivatkozz orvosi oktatásra, amikor fasságokat beszélsz. Nem tudom milyen orvosin tanulhattál, de remélem senki nem praktizálhat azzal a diplomával.

2016. márc. 31. 03:20
 4/10 anonim ***** válasza:
Semmit.ugyan az ha megismerkedsz egy csajjal és úgy alakul hogy helyzet van nem tudhatod hány fa..al volt dolga.
2016. márc. 31. 09:20
 5/10 anonim ***** válasza:
# 2 -es amúgy nagy butaságokat mond.Elöször is amit elkaphatsz az nem az AIDS hanem a HIV vírus ami megfelelö gyógyszeres kezelés hiányában egy komolyabb stádiumba lép àltalàban 8-12 év lappangási idö után.Ezt nevezik AIDS-nek. A màsik pedig az hogy az a HIV vírus nyállal nem terjed mert a nyálban lévö virusszàm annyira alacsony hogy elhanyagolhato esély van a fertözésre. Tehàt csókkal nem terjed. Amire figyelned kellene a legjobban az a Herpesz, ha a kiválasztott hölgynek Herpesz van a száján azt nagyon könnyen elkaphatod ezen kivül a te esetében amikor TÉGED orálisan elégít ki valaki a többi nemibetegség nyállal való àtvitele igen csekély.
2016. márc. 31. 09:38
 6/10 anonim ***** válasza:

változó, hogy mi bajod lehet.

én voltam egyszer a legótvarabb útszélinél és gumi nélkül le..opott semmi bajom nem lett.

voltam egy rosszlányok.hu-s leányzóval is.. szerintem a leg igényesebb volt a kb másik 30 lány közül ezen a településen. tőle meg kaptam egy fincsi kis herpeszt a farkamra ami kb 1.5hétig nagyon fájt égetett meg minden... szóval ez változó. :)

HAJRÁ! :)

2016. márc. 31. 09:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Na ugye mondtam én :)) orvosira kellett volna mennem :p
2016. márc. 31. 09:49
 8/10 anonim válasza:

Második vagyok, igen tényleg elírtam nem AIDS, hanem HIV fertőzött, ott a pont, fáradt voltam már amikor írtam.

De a többi az igaz, nem kell nekem hinni, kérdezzetek meg már praktizáló orvosokat, a mendemonda meg a népmese az egy dolog, de ha egy orvosnak felteszitek a fenti kérdést ugyan ezt fogja mondani, nem is mondhat mást. (és senki nem mondaná mást akinek vállalnia kell a felelősséget)

De aki nem hiszi az csókolózzon vagy sexeljen gumi nélkül stb egy HIV fertőzött v egyéb nemi betegséggel küzdő emberrel hajrá, sok sikert!

2016. márc. 31. 13:45
 9/10 anonim ***** válasza:

egy kompetens orvos azt mondaná amit én írtam #3-ként, fejezd be a hülyeségeidet gyorsan

2016. márc. 31. 17:49
 10/10 anonim ***** válasza:
A HIV fertözés NEM terjed csókkal. Orális szexnél az aktiv fél számára van némi esély arra hogy elkapja a vírust ha valamilyen seb ( nyálka hártya sérülés) van a szájában és az elöváladékkal/ ondoval vagy netán vérrel közvetlenül érintkezik.a kérdezö azt kérdezte, hogy elkaphat-e bármilyen fertözést ha valaki ovszer nélkül le..pja*, ( tehát ö a passziv fél), amire a válasz az, hogy tulajdonképp az egyetlen nemi betegség amire figyelnie kell az a Herpesz, a többi ( Hiv,tripper, hepatitis) nem terjed nyállal,ha csak nem a hölgy spermát,elöváladékot vagy vért tart a szájában nyál helyett. Amúgy az megdöbbentö, hogy 2016- ban vannak még olyan emberek akik tulajdonképp azt hiszik, hogy Hiv terjed használati tárgyakkal.kicsit utánna kéne olvasni kedves #2-es mielött elkezdesz minden 80-as években hitt primitiv információkat ide írni föleg orvosokra hivatkozva
2016. márc. 31. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!