Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi bajom lehet hogyha prostihoz megyek és gumi nélkül orálisan kielégít?
Már régóta foglalkoztat a dolog, olvastam azt is hogy semmit nem kaphatok el, azt is hogy bármit. Mi a kockázata ennek?
Izgalmasnak tartom a dolgot de nem tudom hogy megéri-e kockáztatni. Rosszlányokról néznék egyébként lányokat, nem útszélieket.
AIDS-et valószínű nem.
De trippert, herpeszt meg hasonló cukiságokat igen.
Az orvosin így tanítják:
1.a HIV vírus ha levegővel érintkezik pár perc alatt elpusztul.
2. Minden testnedvben benne van a vírus már a fertőzés utáni 72ik órától, tehát: vér, anyatej, minden nemi váladék, nyál, könny, nyálkahártyák váladékai (értsd: takony ha rád tüsszent stb) stb.
Tehet ezen testnedvekben tul.kép. NEM ZÁRHATÓ KI h fertőző vírus lenne, ebből következik h úgy kell tekinteni h fertőzőek.
Hétköznapi fogalmazásban: az AIDS-es ember csókja, használt fogkeféje, vérző sebe stb mind mind fertőző. Ha gumi nélkül beszél a mikrofonba akkor megfertőzhet. mennyi az esélye? -> 50-50
nem éri meg a kockázatot!!! lehet a prostinál is gumit kérni az orálsexhez is.
"az AIDS-es ember csókja, használt fogkeféje, vérző sebe stb mind mind fertőző. "
Ne ferdítsd el a valóságot légy oly kedves.
A csók, használt fogkefe és ezek NEM FERTŐZNEK.
A betegek nyálában minimális mennyiségben van a HIV vírus. Több liter nyálat kellene lenyelnie az egészséges embernek, hogy elkapja a vírust. Csókolózáskor, akkor van esély fertőzésre, ha mindkét fél szájában van valamilyen seb.
Továbbá akik kezelés alatt állnak, azoknál lecsökken a HIV vírus mennyisége és akár gumi nélküli sexnél is csak 4% az esély arra, hogy fertőznek. A HIV-et azok terjesztik elsősorban, akik nem tudnak arról, hogy fertőzöttek.
Mégegyszer megkérlek, hogy ne hivatkozz orvosi oktatásra, amikor fasságokat beszélsz. Nem tudom milyen orvosin tanulhattál, de remélem senki nem praktizálhat azzal a diplomával.
változó, hogy mi bajod lehet.
én voltam egyszer a legótvarabb útszélinél és gumi nélkül le..opott semmi bajom nem lett.
voltam egy rosszlányok.hu-s leányzóval is.. szerintem a leg igényesebb volt a kb másik 30 lány közül ezen a településen. tőle meg kaptam egy fincsi kis herpeszt a farkamra ami kb 1.5hétig nagyon fájt égetett meg minden... szóval ez változó. :)
HAJRÁ! :)
Második vagyok, igen tényleg elírtam nem AIDS, hanem HIV fertőzött, ott a pont, fáradt voltam már amikor írtam.
De a többi az igaz, nem kell nekem hinni, kérdezzetek meg már praktizáló orvosokat, a mendemonda meg a népmese az egy dolog, de ha egy orvosnak felteszitek a fenti kérdést ugyan ezt fogja mondani, nem is mondhat mást. (és senki nem mondaná mást akinek vállalnia kell a felelősséget)
De aki nem hiszi az csókolózzon vagy sexeljen gumi nélkül stb egy HIV fertőzött v egyéb nemi betegséggel küzdő emberrel hajrá, sok sikert!
egy kompetens orvos azt mondaná amit én írtam #3-ként, fejezd be a hülyeségeidet gyorsan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!