Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az ha a férfi azt mondta mikor megérintette a mellem, h tudja h mi a bajom vele?
Figyelt kérdés
Sokat panaszkodtam neki h elégedetlen vagyok vele, mert csúnya, nagy bimbóudvar, kicsi,hegyes forma.
És mikor megérintette azt mondta h tudja h mi a bajom vele.
Kicsit rosszul esett mert sztem ő a formás kerek melleket szereti mint minden férfi. Mégha kicsi is,csak legyen formás. De az enyém nem az.
Ilyeneket képzeljetek el:
2016. márc. 6. 20:37
1/8 anonim válasza:
Hát ez tényleg nem volt épp kedves tőle... Viszont ha nem akarsz ilyet hallani tőle akkor ne panaszkodj egyfolytában, mert most igazából az a bajod, hogy egyetértett veled, nem?
18L
2/8 anonim válasza:
Úgy érti, hogy megérti mi a problémád vele, amit neki is elmondtál.
3/8 anonim válasza:
Ez egy utalás arra, hogy nem tetszik neki. De legalább őszinte volt.
5/8 anonim válasza:
Háát igen, azt mondta ezzel, hogy igen ez valóban nem tuti.
7/8 anonim válasza:
A 2. képen lévő mellel nincs semmi probléma.
8/8 Scav válasza:
A második linken lévő mellel nekem sincs bajom. Még ilyen kis cuki is, ahogy előre ágaskodik, mint valami rakéta csúcsa :D Nekem bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!