Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, asszonyok! Ti maszturbáltok a párotok, fėrjetek mellett? Ő tud róla?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 15. 12:23
1/10 anonim válasza:
Van párom és rendszeresen masztizom mellette. Heti 2-3 alkalommal tudunk talizni az meg nekem kevés.
2/10 anonim válasza:
Ugyanaz a helyzet, mint az elsőnél. 20L
3/10 A kérdező kommentje:
Igazából az ėrdekel hogy a nők is csinálják,de miėrt titkolják a párjuk elől,hisz a fėrfiak nyiltan felvállalják h verik!
2016. ápr. 15. 13:20
4/10 anonim válasza:
Feleségem maszturbál amikor én nem vagyok otthon pár napig és én ezt nagyon is támogatom. Az elején szégyellte, de én igen is javasoltam neki, hogy csak nyugodtan, azóta hébe-hóba csinálja ha megkívánja.
5/10 anonim válasza:
tud róla ...
és amikor éppen úgy esik
pl mert éjszakás
6/10 anonim válasza:
Az előző férjem mellett masztiztam, a mostani mellett már nem, mivel minden nap szexelünk, és ha ez nem lenne elég, csak egy fél szót kellene szólnom, és azonnal nagyon szívesen kinyalna, pedig már elmúltam 40.
7/10 anonim válasza:
Igen, masztizom, ha hosszabb ideig nem tudunk találkozni (pl. külföldön dolgozik hosszabb ideig), vagy egyszerűen csak nem bírom kivárni az esti találkozót. És a párom tud róla, sose szégyelltem előtte.
8/10 anonim válasza:
Igen, szoktam és igen, tud róla.
Hiába dolgozunk mind a ketten, ő mindig fáradtabb, mint én, illetve neki kisebb az igénye szex terén, mint nekem, így a többit megoldom magamnak.:)
9/10 anonim válasza:
Szoktam, tud róla, néha előtte is masztizok :)
Semmi baja nincs vele, sőt..
24l
10/10 anonim válasza:
A feleségem finom levest főzött. Elárulta, hogy felkarikázás előtt megcsalt a répával... Sajnáltam, hogy nem láthattam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!