Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valakinek spontán futókalandja? F
Gondolok itt arra, hogy elsőnek mikor találkoztatok a lánnyal, egyből megtörtént kölcsönös szimpátia alapján? Én hallottam pár ilyet egyik ismerősömtől. Csak arra lennék kíváncsi hogy ilyen megtörténhet!? Ha valakinek volt már ilyen, mesélhetne róla akár privátban is!
Köszönöm előre is a válaszokat!
Gondolok itt olyanra, hogy nem is randevú helyszínen jöttetek össze, hanem például a fürdőben egy idegennel... Vagy a boltos csajjal, vagy hasonlók.
Ilyen létezhet hogy egy idegennel elsőnek tekintitek meg egymást (nem randi közben), és már mondjuk fél óra múlva már döngetitek?
En pl ugy veszitettem el a szuzessegemet 17 evesen, hogy egy balatoni kocsmaban egy 40 koruli csaj nagyon kellette magat ejszaka. Aztan megdugtam a parton.:)
De azota szerencsere gyujtottem par ilyen storyt, erdeklodo csajokkal szivesen ki is cserelem a tapasztalatokat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!