Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arról szoktam fantáziálni, hogy egy házubuliban spontán kialakul egy gruppenszex. Esetleg volt hasonlóban részetek?
Velem történt ilyen. L/26 vagyok, ez tavaly történt.
Barátnőm szülinapja volt, kb 8-9en voltunk, én és a párom, egy másik pár, bnőm és még 2 srác. Tudni kell,hogy a bnőm biszex és pofátlanul imádja a szexet (idősebb nálam valamivel).
Egyszer csak azt vettem a konyhában észre,hogy a bnőm ujjazza a másik csajszit (aki a párjával jött) de ne kérdezd,hogy hogyan kezdték el. A 4 srác nézte őket. Aztán a bnőm odament az egyik szabadon lévő sráchoz enyelegni,addig az erkélyről a párocska a nappaliban elkezdett dugni, majd a bnőm is bejött és csatlakozott hozzájuk.
Mi a párommal kieső helyet csináltuk,őket nézve. Semmi lezbi hajlamom nincs, nézni elég volt,csatlakozni nem akartam.
Hogy hogy alakult ki? Az biztos hogy kell hozzá ital, nem szégyenlős társaság és egy lány/pár aki elkezdi. Szerintem ha egy elkezdi,a többi csak úgy csatlakozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!