Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha azt mondtam egy fiúnak bosszúból, hogy kicsi a farka és most szóba se áll velem?
Basszus, ha ő mondott volna hasonlót, az 5 havi szexmegvonás lenne, plusz az összes barátnőd leköpné az utcán!
Talán még az újságba is bekerülne.
Te meg másnap ki akarsz békülni vele?
Nem baj... majd a legközelebbi fiúdnál másképp viselkedsz.
Még jó, hogy a fiúk nem pletykásak, mert ha ezt elmondaná valakinek, az életben fiú többet oda nem menne hozzád (hacsak nem néger, 40 centis farokkal, mert az csak röhögne rajta).
Ez kb. annyi, mintha te azt mondtad volna neki, hogy görbe a füle. Ugye te is érzed, hogy nem ugyanaz?
De végül is nem az a baj, hogy mit mondtál... hanem az, hogy most már látszik, hogy nem vagy egyenes, becsületes ember. Hazugságokat mondasz, bosszúból. Méghozzá csúnya hazugságokat, amire egy fiú kényes.
Nem csoda, ha menekül tőled, és nem is akar veled még beszélni se.
Nem igazán tudom, mivel lehetne megbékíteni... pont azért, mert mi garantálja, hogy többet nem csinálsz ilyet?
troll vagy, ez kamu :DDDD
vagy 1 idióta pics* vagy :D
Egyszer nekem is mondtak es valoban nagyon onbizalom rombolo hatasu... Par csajt ki kellett elegitenem, mire helyre billentek a gondolataim a temaban:)
Az lehetne meg egy jo megoldas, ha engem cumiznal le, utana meg beszelek a fejevel es elsikalom az ugyet. Mit szolsz?;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!