Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha azt mondtam egy fiúnak bosszúból, hogy kicsi a farka és most szóba se áll velem?
Tudom, hogy kényes dolog, pont azért mondtam neki, mert tudtam, hogy fájó pont, de rettenetesen megbántam. :(
Napok óta könyörgök neki, megalázkodtam előtte de nem áll szóba velem. :/
Ha tudtad hogy gyengepont és szándékosan tetted, akkor a következményeit is elfogadhatnád.
Hagyd békén, innen javítani nem igen tudsz, max szexuálisan lehetne, de odáig meg nem fog engedni téged eljutni ezek után.
de bakker, ha szereted, miért mondasz neki ilyeneket?
Engem egy fickó ledagadtozott, hónapokig nem álltam vele szóba, pedig semmilyen szerelmi, vagy szexuális kapcsolat nem volt közöttünk..annyira megsértett...
Ne mondj ilyet, hogy szereted, ha ilyenre képes voltál.
Pasid?
Akkor amikor találkoztok, és kettesben vagytok, ereszkedj le elé, és bontsd ki a nadrágját, és kezd el kényeztetni, és közben mondd el neki ami benned van... nem adok mondatokat a szádba.
BIztos megalázó lehet számodra ezt tenni - mert nő vagy, mindig megalázónak találják az ilyet, tisztelet annak a kivételnek aki átlátja - , de hidd el, nem megalázásnak fogja látni és talán megenyhül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!