Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, ha azt mondtam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha azt mondtam egy fiúnak bosszúból, hogy kicsi a farka és most szóba se áll velem?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 14. 14:58
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
56%
Kérj tőle bocsánatot és mondd el, hogy csak bosszúból mondtad. Aztán meg sz*pd le és tuti megenyhül :)
2016. ápr. 14. 15:05
 2/35 A kérdező kommentje:
Sokszor bocsánatot kérte már tőle, de azt mondja hagyjam békén. :(
2016. ápr. 14. 15:08
 3/35 A kérdező kommentje:
Már könyörögtem is neki, de semmi nem használ.
2016. ápr. 14. 15:09
 4/35 anonim ***** válasza:
87%
Na kislányom, ez volt az első életre szóló lecke pasizásból amit most megtanultál és sosem felejted. Egy pasinak a farokméret az olyan kényes dolog, mint egy nőnek a testsúly. Soha semmilyen körülmények közt ne űzz poént egy pasi farkából!!! Se méretéből se formájából se semmiből. Ez iszonyat gyengepont, és eléggé komolyan vesik, lehet most pár évre letörted a libidóját és az önbizalmát. Komolyan gondolj úgy erre egy pasinak ez olyan érzés mint amikor egy nőnek azt mondják "dagadt vagy és ronda és a melled is ocsmány"
2016. ápr. 14. 15:13
 5/35 anonim ***** válasza:
84%
Gratulalok ugyes vagy :D egy eletre elfeljtheted ezert :D
2016. ápr. 14. 15:16
 6/35 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy kényes dolog, pont azért mondtam neki, mert tudtam, hogy fájó pont, de rettenetesen megbántam. :(

Napok óta könyörgök neki, megalázkodtam előtte de nem áll szóba velem. :/

2016. ápr. 14. 15:17
 7/35 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudtad hogy gyengepont és szándékosan tetted, akkor a következményeit is elfogadhatnád.

Hagyd békén, innen javítani nem igen tudsz, max szexuálisan lehetne, de odáig meg nem fog engedni téged eljutni ezek után.

2016. ápr. 14. 15:20
 8/35 A kérdező kommentje:
De szeretem. :(
2016. ápr. 14. 15:22
 9/35 anonim ***** válasza:
100%

de bakker, ha szereted, miért mondasz neki ilyeneket?

Engem egy fickó ledagadtozott, hónapokig nem álltam vele szóba, pedig semmilyen szerelmi, vagy szexuális kapcsolat nem volt közöttünk..annyira megsértett...

2016. ápr. 14. 15:27
 10/35 anonim ***** válasza:
42%

Ne mondj ilyet, hogy szereted, ha ilyenre képes voltál.

Pasid?

Akkor amikor találkoztok, és kettesben vagytok, ereszkedj le elé, és bontsd ki a nadrágját, és kezd el kényeztetni, és közben mondd el neki ami benned van... nem adok mondatokat a szádba.

BIztos megalázó lehet számodra ezt tenni - mert nő vagy, mindig megalázónak találják az ilyet, tisztelet annak a kivételnek aki átlátja - , de hidd el, nem megalázásnak fogja látni és talán megenyhül.

2016. ápr. 14. 15:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!