Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vezessem rá a barátom, hogy izgassa a popsilukamat is szex közben?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 14. 11:46
1/13 anonim válasza:
"izgasd a popsilukamat te csődör!"
2/13 anonim válasza:
Amikor a poódat fogja kicsit lejebb rakod a kezét!
3/13 anonim válasza:
Néma verzió: Feküdj a hátadra -> a kezét fogd meg -> rakd a melledre -> az ujjait húzd végig a hasadon -> végig a puncidon -> simítsd vele a popsilukadat
Hangos verzió: "Szeretném ha bedugnád az ujjadat a fenekembe miközben nyalod a puncim."
Nem kell ezt túlmisztifikálni :)
5/13 anonim válasza:
Én FFI, egyszerűen amikor nyalom alapból egyik újjam a punciba másik a popóba és nyali,erre rég rossz ha fel kell hivni a figyelmet!
7/13 anonim válasza:
húzd oda az újját/kezét
vagy kezd el magadnak izgatni ott miközben ő nyal, vagy éppen dug téged.
hátha veszi a lapot.
am nálam alap h simogatom - izgatom a saj popsiját szex közben. engem is betüzel.
25/F
8/13 anonim válasza:
A legegyszerübb ha szex közben mondod vagy rávezeted hogy csinálja!!
9/13 anonim válasza:
Ne rávezetni akarja, hanem mondd neki meg. Csajom nagynehezen rávette magát és kibökte, hogy ő is ezt akarja. Én meg fogtam és megtettem...aztán annyira ráizgultam a témára, hogy nekem jobban bejött mint neki :P
10/13 anonim válasza:
Mondd neki:
"Gyere te csodacsődör! Azt akarom hogy úgy kormold ki a púzómat hogy hazafelé visítva szarjak a járdára. Gyere és dugványozd meg a te kis csatakancádat!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!