Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsír Áf kérdése:
Hanyadik randin van szex idősebb korban?
Figyelt kérdés
Én mostanában váltam el, így nem randiztam már nagyon rég óta. Egy társkereső oldalon ismerkedtem meg a fickóval, aki szimpatikus nekem. 36 éves vagyok, a randi társam 42. Hogy van? Hanyadik randi után van szex? Mondhatom hogy az első randin nem dugunk? Én semleges helyet választottam és az első találkozás szexmentes. De a másodikat is így szokták ilyen korban, vagy akkor már elítélnek? Hogy van ez? Hanyadikig lehet húzni, vagy kell - illik húzni?2016. ápr. 14. 06:08
1/15 anonim válasza:
Ameddig érzed.Nem baj,ha már van másodikon vagy harmadikon.
2/15 anonim válasza:
Nincs illik, meg kell. Akkor van szex, ha mindketten akarjátok.
3/15 anonim válasza:
Attól is függ, mennyire kívánod... szeritnem alap, hogy első randin azért még ne, pláne, ha nem csak szexet akar az ember. Harmadik randitól szerintem bármikor jó.
4/15 anonim válasza:
Ha semmi komoly tervetek nincs csak a szex, akkor az első alkalommal (max második) összejön a dolog. Ha tényleg párt kerestek (42 netes társkeresős férfinál ez ritka), akkor ahogy alakul, úgy sem az lesz a legfontosabb.
5/15 Bence_ válasza:
Hahó! Felnőtt ember vagy?! :)
Azt mondasz amit szeretnél.
Ha van kedved szeretkezel ha nincs nen.
Házasságban másként volt?
7/15 anonim válasza:
Szerintem 1-3. Tovabb nem varnek. Ha megvan a kolcsonos vonzalom, azert, mert akkor minek huzzuk egymast felnott emberekkent feleslegesen, ha meg nincs meg a vonzalom, azert. 30F
8/15 anonim válasza:
Párt kerestek mindketten? Marmint komolyat?
9/15 anonim válasza:
De hiszen mindenki tudja, hogy pontosan a nyolcadik randin kötelező a szex, sem előtte, sem utána. Aki már a hetedik randin odadobja magát az ribänc, viszont aki a kilencedikig halogatja, az frigid.
(palmface)
10/15 anonim válasza:
Ezek szerint korábban sem sokat randiztál. Mintha valami 16 éves tinip***csa lennél. Komolyan valaki 36 évesen ezen a szinten van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!