Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az a korkülönbség ami még belefér SZEXkapcsolatba?
Figyelt kérdés
Megtetszett egy nálam 21 évvel idősebb férfi, semmiképpen nem szeretnék járni vele, de egy barátság extrákkal dologban benne lennék... Szerintetek ilyen esetben van 'határ'?
19/l
2016. ápr. 13. 20:35
11/27 anonim válasza:
10-es mi van, fáj hogy nem kellesz senkinek?:D
12/27 anonim válasza:
Szexkapcsolatba belefér. Csak vigyázz hogy nehogy belebonyolódj és románc legyen a vége, szóval csak finoman, és próbáljátok megbeszélni a dolgokat.
14/27 anonim válasza:
nincs igaza csak mindketten szüzek vagy prűdek vagytok és nem tudjátok mi a jó
16/27 anonim válasza:
14-es szerinted hogy lenne egy 19 éves buta lotyó a BARÁTJA egy 40 éves pasinak?
17/27 anonim válasza:
a "barátság extrákkal" alatt nem szó szerint kellene értelmezni a barátságot szerintem... néha, kb 2 hetente találkoznak dugnak és ennyi, mert te egy szex-kapcsolatba elmennél sört inni meg szórakozni a másik féllel?
F
18/27 anonim válasza:
Nálam olyan 18-35 év közötti férfiak férnének bele.
De persze sokminden befolyasolhatja és felülírhatja ezt.
Amúgy nem keresek senkit.
23l
19/27 anonim válasza:
25 vagyok, szerintem 17-35 ig fér bele, ebben a korosztályban keresek ;)
20/27 anonim válasza:
Nem számít. Volt már 14 meg 40 éves szeretőm is 35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!