Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek a mellszexről?
A mell nem lehet annyira érzékeny, ugyanolyan a bőr, mint pl. a hason. Nincs több/más idegvégződés, tehát fizikai képtelenség, hogy jobban élvezze, mintha mondjuk a felkarján húzogatnák a kukit. Egyedül a mellbimbó érzékenyebb, de most ugye a két mell közötti huzigálásról van szó. Az a harmadik lány valószínűleg inkább "agyban élvezi", valamiért nagyon felizgatja és kész. Van ilyen, több minden dől el agyban, mint gondolnánk (pl. análtól elélvező, fizika és biológia törvényeit lazán meghazudtoló csodanők esete ;)).
Az én válaszom: engem rohadtul nem izgat, inkább nevetségesnek találom. Ha a partnerem nagyon akarná, belemennék, ha látom, hogy őt mennyire izgatja, akkor remélhetőleg kibírom nevetés nélkül.
nem értem miért nevetséges az ötös szerint. Nekem viccesebb az, ha valaki egy lábtalpra izgul.
Na akkor megoszlanak a vélemények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!