Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvonhatom-e a szexet a barátomtól az ő érdekében? Motiváció a tanulásra?
Barátomnak most nagyon fontos hogy meglegyen egy tárgy.
Kérdeztem hogyan segíthetnék neki azt mondta h motiváljam. Természetesen ő szexet ért ez alatt.
Mondtam h jó, kitalálok valami extrát jutalomból ha sikerül. Cserébe viszont ha 1-es lesz akkor 2 hétig (a pótzhig) nincs szex.
Persze nem lett meg neki a vizsga, viszont most követeli h szexeljek vele.
Az egyezség az egyezség, nem? :)
Bár mindenhol azt olvasom h a szexmegvonás egy nagyon rossz dolog és nem szabad csinálni. De én nem is magam miatt csinálnám hanem h motiváljam... :) Plusz meg is jött most.
Szóval, tényleg gonoszság? Ti mit szólnátok ha a barátnőtök tartaná magát egy ilyen fogadáshoz?
Mit szólsz egy olyanhoz, hogyha végig tanul x órát, akkor utána megkapja a jutalmat?
Értem, hogy megegyeztetek, de szerintem nem sülhet el jól, ha betartod, már csak azért sem, mert inkább ezen fog pörögni tanulás helyett.
Hülyeségnek hangzik viszont ha átgondoltam, komolyan megígérek valamit, szavamat adom rá azt mindig betartom és el is várom másoktól is .... ha azt ígérem h szaltózok a lánchídról akkor megteszem... ha fél évig nem nyúlok nőhöz akkor megállom. De én ilyen hülye vagyok...
Szerintem legyen mondjuk 1 hét megvonás. Persze ne mondd el neki h hamarabb véget ér a bünti... De csak akkor engedj ha nagyon morcos!
Nem tudnék szerelmes lenni és feleségül venni egy olyan nőt, akinek ilyen gondolatai vannak a szeretkezésről.
- Az is tény, hogy életem első szexuális aktusa a későbbi feleségemmel az államvizsgám napján, este történt.
(Nem vagyok cukrosbácsi, hogy a zacskóból osztogassam a szexet.) :)
Feleségül vetted az első nőt aki megfogta a p**csődet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!