Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzásgátló csak a barátomtól véd meg?
Szóval.. ha 6 hónapon keresztül csak a barátommal voltam, és csak így vedekeztünk, akkor ha most lefekszek mással ugyan úgy fog védeni? Szóval egy úgymond "idegen sperma" is ugyan olyan, mint a "megszokott"?
És az mindegy, hogy hányszor megy el bennem? Szóval nincs olyan mennyiség, ami bajt okozhat?
:DDD
ennyi ésszel szexelned is tilos! a betegségtől nem véd
Ha a kérdésed komoly, akkor nagyon súlyos fehér foltok vannak a nemiséget érintő tudásodban, de a logikára is kiváncsi volnék, hogy ez hogyan jött ki.
Alapvetően nagyon türelmes vagyok ezt sokan tudják akik régóta olvasnak engem, de azt hiszem most kezdek kijönni a sodromból.
Nem értem, hogy ilyen tudással miért élsz nemi életet egyáltalán. És ezt komolyan kérdezem.
Maradjunk annyiban, hogy legalább a gyógyszer betegtájékoztatóját olvasd el, és nézz utána a fogamzásgátlás, is úgy általában a nemiség biológiai működésének!
(Egyébként igen, univerzális megoldás, akárhány férfival is vagy. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!