Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatnál/ismerkedésnél számít a partner horoszkópja nálatok?
Illetve milyen tapasztalatotok van melyik csillagjegyű ember a legjobb az ágyban?
Kort nemet is írjatok kérlek.
20/L/skorpió
Én mind a személyiséget, mind a horoszkópot figyelembe szoktam venni, mert úgy tapasztaltam, hogy a jellemzések általában bejönnek. Persze, csak azért nem jönnék össze valakivel vagy utasítanám el, mert azt írja a horoszkóp... :) Kos vagyok egyébként, és állítólag a Mérleggel illek össze leginkább, és a Skorpióval soha semmilyen körülmények közt, ehhez képest pont fordítva alakultak a dolgok :)
Szerintem a Skorpió, az Oroszlán meg a Vízöntő a legjobbak az ágyban. Nekem legalábbis :))
22/N
A horoszkópban jellemzően a lányok hisznek. A pasik két lábbal állnak a földön, ráadásul az ő fegyverük a logika, ami a csajokról kevésbé mondható el.
Szerintem oszd meg a kérdést. Kérdezd meg a vidéki kislányokat, meg a felnőtt férfiakat. Merőben mást fog mondani a két réteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!