Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a pasik? Akit megkaptak már kevésbé kiváncsiak.
Hogy lehet az ilyet elviselni,felejteni egy nőnek, mikor a nők általában a szexuális aktushoz,érzelmeket is társítanak. A pasik tényleg ennyire érzéketlenek? Szerintem igen. Erről jut eszembe az a szöveg,aki udvarol az dugni akar.. ennyi
26N
ha valakit meg akarsz szerezni akkor nem engeded túl közel magadhoz egyből.
akit 1-2 randin meg tudok dugni azzal én sem szoktam komoly kapcsolatot létesíteni, mert elveszti a varázsát a szex után.
S mivel ti nők érzelmi síkon sokkal figyelmesebbek vagytok, rá kellett volna már jönnöd, hogy hogyan vedd észre azt, amikor valaki csak a szádba akar élvezni. S ha azt látod rajta, hogy csak ez a cél, akkor nem kellene megkajálni a szép szavakat... vagy ami még ennél is rosszabb (mert ez még megbocsátható lenne), szóval: csak azért nem kellene magadtól letolni a bugyidat, hogy akkor hátha beléd szeret.
Van még kérdés?
39F
Nem ez a baj.
Igenis vannak férfiak bőven, akik nem csak emgdugni akarnak,csak az átlag nő szemében ők messze nem pálya: unalmas, alacsony, szürke, nem izmos,stb.
Azon kevés férfiak, akik az átlag nőnek bejön, azon szinte biztosan be fognak jönni a többségnek is, ergo ez egy ilyen mindent vagy semmit játék és az illetőre igen sok nő lesz kíváncsi.
Akire megnő a kereslet, az hülye lesz leállni bármilyen átlag kis fruskánál, hanem felpróbálja és törli is a számát.
Bevallom őszintén, hogy ha én is ilyen népszerű lennék, pont ugyanezt csinálnám.
Egyik haveromnak csak most 6(!) állandó nője van és mellette az egyéjszakás tinder randijai.
6 fix nő, édes istenem. Az már majdnem a muszlim mennyország :/
"mikor a nők általában a szexuális aktushoz,érzelmeket is társítanak"
Aha persze.
Mellesleg ha csak dugásra használnak az a te hibád. És nem kéne általánosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!