Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a barátnőmmel? Unom már a csillárt nézni!
Figyelt kérdés
Adott egy barátnő akivel együtt élünk 5 éve. A kapcsolat kezdetén ő még szűz volt. Sosem volt nagy szexes. Húszas éveikben járunk. A havai szex adag kb.3-6 közé tehető, ami nem csak hogy kevés, de ezt is nekem kell kifacsarni. Próbáltam már beszélni vele erről, szépen és csúnyán, de csak bologatást kaptam. Végeredmény változatlan. Nem érzem, hogy én lennék a hibás, hiszen nekem már volt több kapcsolatom és sosem volt panasz. Abban biztos vagyok, hogy nem jár félre! Már unom a recskázás, így barátnő mellett! Igazából azt várnám, hogy vegyen részt a szexben!2016. ápr. 10. 10:05
21/24 anonim válasza:
És így 5 év utan hogy alakukt a helyzet?
22/24 anonim válasza:
Nézd a szekrényt, vagy az ajtót!
Vagy a dolgok jobbik oldalát!
23/24 anonim válasza:
Bárcsak annyit szexelne velem a barátnőm… jobb esetben van havi egy.
24/24 anonim válasza:
Lehet hogy nincs közöttetek közös nevező, szikra, stb..
De lehet hogy nem jól nyalsz, ujjazol, és nem elégül ki a szextől.
Beszéljétek meg hogy mi a gond. 20+ évesen nem akarhatjátok így leélni az életeteket!
Ha nincs megoldás, válasz, lépj le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!