Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S Hogyan ébreszem fel barátnőmmel újra a szexuális kapcsolatunkat. (kinos)?
Sziasztok van egy lány akibe nagyon szerelmes vagyok .Halogadtuk az első együtlétett mert neki idő kelett én ezt megértettem és vártam kinnal ,de türelemmel . Sajnos nagyon rosszúl alakultak a dolgok.A történet nagyon egyedi kérlek benetek ne röhögjetek ki. Már nem tudom kihez forduljak kinomban.A történet :egy szombat esti napra megbeszéltük a nagy talit
.Én aznap elmentem reggel az apjának segíteni az építkezésén,elég jól iszogatunk,este beálitottam így a lányhoz ,elkezdtem nyomulni elöszőr még vette is a lapot.Levetköztetett na itt jött a feketeleves első felvonásban,olyan szúrós lábszag kezdett el a szobában terjengeni,hogy kikelett nyitni az ablakokat.Már láttam rajta,hogy nem egy büdös lábú,szeszagú ,fülig májteres ipsével akarja az elsőt,de az ital véget tovább erőltettem a dolgokat ,befeküdtünk az ágyba egymáshoz bujtunk elkezdet simogatni csókolni,így tettem én is.Halatunk is volna tovább ,de tragédiába torkolott az együtlét ugyanis nem müködött a szerszám ,meg sem moccant sőt akorára öszement ,hogy elsülyedtem volna szégyenembe.Abba hagytuk,elbúcsúztunk.Azóta nem keresi a társaságomat ,kevesett beszélünk ritkán találkozunk.Mit tudok csinálni,hogy vissza kapjam.Úgy érzem már nem tart vonzónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!