Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megrontaná a barátnőmmel a kapcsolatunkat, ha a bátyjával együtt vagyok?
Figyelt kérdés
Buliba voltunk és a végén felmentünk egy szobaba barátnőm bátyjával pettingeltünk. (kinyalt, leszoptam hagytam hogy taperáljon, csókolóztunk, szal nem részletezném, minden volt csak szex nem.) és ma megnondtam a srácnak, hogy kicsit elszalat velem a ló, bocsánat, stb... és mondta hogy ő komolyan gondomta.. ez a barátnőmmel megrontaná a kapcsolatunkat?2013. júl. 15. 14:26
1/5 anonim válasza:
Nem tudom. Érdekes helyzet. Attól is függ, hogy mennyire szereti a testvérét, mennyire szerethet téged. Szerintem igen, mert a báttyával lógsz, és nem vele, féltékeny lesz rá, és nem csak téged nem fog annyira szeretni, hanem a tesóját sem
2/5 anonim válasza:
minden volt csak szex nem
- Volt szex! Közösülés a szó amire gondolsz.
3/5 anonim válasza:
Lehet rá esély,de ez a barátságotok erősségétől függ meg attól hogy mennyire kötődik bátyjához a barátnőd ,mert ha megfogod bántani a bátyját és barátnőd nagyon szereti a tesóját akkor lehet belőle veszekedés stb.... Nekem is barátnőm ráhajtott bátyámra és én akartam is hogy össze jöjjenek aztán lelépett egy másik pasival utána nehéz volt szegény tesómat látni olyan szomorúan :S
4/5 A kérdező kommentje:
jó, mindegy mineknevezzük, a lényeg hogy nem hatolt belém. :D most vagyunk gimisek. a barátnőmmel általános suli óta jóba vagyok. a bátyja 19 én 17.
2013. júl. 15. 14:37
5/5 A kérdező kommentje:
csak hát olyan nehezen tudom elképzelni, hogy barátnőm alszik, mi meg a szomszéd szobába ... nem lenne furcsa?
2013. júl. 15. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!