Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszony vagyok és úgynézki babát várok! Együtt élünk a vőlegényemmel külföldön, de sok a vita de nagyon szeretjük egymást. Mivel kerülhetem el és hogy menthetem meg a kapcsolatunkat?
ha már menteni kéne a kapcsolatot, akkor a gyerek nem kéne, az nem tart össze,
mi a vita, mert ott a gond, nem mindegy miért?
szeretjük egymást, ez kevés lesz N
Attól,hogy külföldön éltek,még nem kell egész nap a négy fal között lenni.Gondolom nem Afganisztán vagy Libanon az a külföld,szóval nyugodtan kimehetnél mondjuk a közeli parkba bevásárlóközpontba,edzőterembe egyedül is.Ha nem beszéled jól a nyelvet,még akkor is ismerkedhetsz.Mosolyogj,majd visszamosolyognak max.Magyarok pedig majdnem mindenhol vannak már.Menj el moziba,sétálj,ülj be kávézni EGYEDÜL is,és nem fogsz megbolondulni.
Meglátod,fel fog pezsdülni a kapcsolatotok,ha mindkettőtöket új ingerek érnek majd.
Ha jól értettem,terhes vagy,de nem akarsz gyereket.Pech,mert külföldön nehezebb intézni az abortuszt pláne ha azt akarod hogy a vőlegényed ne tudjon róla(?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!