Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a barátnőmmel? Unom már a csillárt nézni!
Hát öcsém, hogy mekkora probléma ez...
De ha nem tetszik zavard el a g**ibe és kész!
Vagy küldd hozzám és majd én kú**gatom havonta 3-6-szor.
Én is unom már a recskázást, de annál még ez a heti 1-1,5 is több azért :D :P
-.-
30/F
#7ben már leírtam a lényeget, de ha más is leírta, leírom én is a saját tapasztalatomat.
Lassan 20 éve élek egy ilyen nővel. Rég nem volt már szűz, amikor megismertem. A szexet leszámítva minden tökéletes volt, mindig is. De én elkövettem azt a hibát, hogy megpróbáltam javítani rajta. Mára már semmi sem jó, sőt minden rossz. Se életcél, se jövőkép, se szexuális igény. Az önbizalmamat lenullázta, és csak a gyerekek miatt nem válok el tőle.
Mindamellett lehet, hogy már meg is csalt párszor, de még lehet, hogy én is megteszem.
A legjobban azt bánom, hogy nem szakítottunk fiatalon. Akkor mindkettőnknek lett volna esélye társat találni.
Nehogy elvegyetek egy ilyen csajt/pasit. Ha valami már fiatalon nem jó, akkor szakítani kell, mert idővel minden csak rosszabb lesz.
Lány első együttlétnél fekszik darabfa üzemmódban, lábait úgy kell szétfeszíteni és meredten nézi a plafont. Teljesen mozdulatlan még szinte levegőt sem vesz, kb mint egy hulla akinek valami bamba mosolyszerű maradt az arcán.
Ezt azért nem. 5 perc után kihuztam belőle, mondtam hogy öltözz és menj. Ne higgyék már hogy velünk mindent meg lehet csinálni. Annyi bugyutaságát hallgatom végig és viselem el egy nőnek. Ha még normális szex sincs akkor miért?
Keressem magának hasonló fogyit. Kb ennyi ideig tart a türelmem az ilyenekkel. Hogy valaki éveket eltöltsön vele? Pff. Persze ő dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!