Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adott egy fiatal izmos srác aki nem borotválja odalent, hogy álltok az ilyen srácokhoz?
24, eltaláltad tényleg nincs, többiektől bocsánatot kérek, tapintatlan és arcátlan voltam.
24: De amikor volt, másokkal flörtölt folyamatosan, nem tudom hányszor csalt, lehet hogy egyszer, de én közös életünket terveztem miközben a moziba hívogatták hogy mikor megy d*gni és úgy köszönt el ettől az embertől mellettem ülve hogy szeretlek.
Mielőtt azzal jöttök hogy biztos balfa*z vagyok, 16cm a fa*om és 3 naponta legalább megdugtam, Valentin nap rózsával fogadtam, nem vagyok ostoba vagy randa kinézetű sem.
Együttlétünk, összeköltöztünk és a géphez ülve láttam a nyitott face ablakot hogy mikor találkozik, de ez 3x megtörtént és mindig azt állította többet nem lesz ilyen és hogy más nem volt.
Vagyok olyan idióta hogy képes lennék ezt elhinni, nem kell hülyíteni..
Mert beletrafáltál, olyan barna szemei voltak mint a fiatal vadgesztenyének.
Nem is tetszenek a kék szemek, nekem is az van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!