Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adott egy fiatal izmos srác aki nem borotválja odalent, hogy álltok az ilyen srácokhoz?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 9. 14:55
1/32 anonim válasza:
Nekem teljesen mindegy mit csinálsz a gatyádban... Ugyanúgy nem érdekelsz.
2/32 anonim válasza:
Mindenkinek a magánügye,hogy borotválja vagy sem. Nem is értem a kérdést.
3/32 anonim válasza:
:D huh, most megnyugodtam, hogy időseb, pocakos és nem izmos férfiként sem kerülnék hátrányba :D
4/32 anonim válasza:
Én nem szeretem, ha borotválják odalent.
De egyébként azt mire látom, már megtetszik a srác személyisége is stb.. :)
5/32 anonim válasza:
Időseb, pocakos és nem izmos férfi nem kellene. Izmos borotválatlan sem. Az utóbbit rávenném arra, hogy tegye meg. Ha nem akkor van még 7milliárd ember a Földön.
6/32 anonim válasza:
Sehogy.
Eleve nem csípem a kigyúrt srácokat, de az olyan igényteleneket sem, akik nem borotválják.
7/32 anonim válasza:
Pasasként én sem borotválom a szerszám környékét. Viszont a lányoktól elvárom az intim területek borotválását..
Ehhez mit szóltok csajok?
8/32 anonim válasza:
7-es, hogy egy hímsoviniszta gyökér vagy, azt! :)
9/32 anonim válasza:
A hímsovinisztát dícséretnek veszem, köszi. Gyökér nem vagyok. A lányok egyenjogúságában viszont nem hiszek.
10/32 anonim válasza:
7, azt hogy alap mindkét félnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!