Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi az oka, hogy sok fiatal srác tartja vonzónak az idősebb nőket?
Ennek sok oka lehet.
Én már 20 évese sem boldogultam a korosztályommal, mert túl felszínesek voltak. Akikkel korábban jól elbeszélgettem, hirtelen vállalhatatlan lettem a számukra és emberszámba se vettek.
Amikor először volt dolgom idősebb nővel(35+), a világom megváltozott. Rájöttem, hogy vannak teljesen értelmes, nem felszínes, humoros és odaadó nők is.
Gondoltam, hogy csak rosszakat fogtam ki, de akármikor vissza akartam térni a 25 alattiakhoz, visszaköszönt a tahóság, a romlottság és a felszínesség, szóval maradtam az idősebb nőknél és azóta is csak idősebb barátnőm volt.
Ez nem anyakomplexus és nem "pátyolgatást" kapok tőlük. Kőkemény szex és tartalmas beszélgetések éppen úgy megvannak, ahogy az a nagy könyvben meg van írva, csak minden sokkal egyszerűbb és játszmáktól mentes.
Így 30 felett is csak ezt tartom működőképesnek.
Oidipusz komplexus?
De am vonzó lehet az is, ha nem kell minden pillanatban a nő egoját polírozni.
Kislányoknál gyakran előforduló téveszme.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!