Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elfogadják majd?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadják majd?

Figyelt kérdés
Én 18 éves vagyok, a barátom 28. Lassan be szeretném mutatni a szüleimnek, de félek hogy fent fognak akadni a korkülönbségen. Már puhatolóztam náluk ez ügyben,de úgy tűnt nem botránkoztatja meg őket. Emellett távkapcsolat is, így nem igazán tudom, milyen alkalmat kéne megragadnom a bemutatásra. Szimplán vigyem haza? Örülnék némi meglátásnak, hogy lenne ez kevésbé kényelmetlen.
2016. ápr. 9. 08:52
 1/6 anonim ***** válasza:
32%

tavkapcsolat 10 ev korkulonbseggel?

vajon hany ilyen baratnoje van a fickonak?

kivetel mindig van, tudom... kivetel.

2016. ápr. 9. 08:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Vártam az ilyen érdektelen megmondásokat. :) biztos, ha lenne 5 nője, a szüleimet akarná megismerni, és a családom tagja lenni..
2016. ápr. 9. 09:00
 3/6 anonim ***** válasza:
27%
Akkor eleg fura illeto lehet :) De ezt csak akkor fogod megertni ha 10 ev mulva betoltod a 28at. Nem.itellek el emiatt, amikor odakerulsz, ugy is megerted :)
2016. ápr. 9. 09:05
 4/6 anonim ***** válasza:
79%

Ha a szüleid igazán szeretnek akkor nm fognak kiakadni ezen.

Szerintem az teljesen jó, hogy mondod nekik, hogy ekkor meg akkor be szeretnél mutatni valakit.

Ha nem fogadják el őt akkor meg beszélj velük erről, hogy neked ő fontos és fáj, hogy nem fogadják el

2016. ápr. 9. 09:09
 5/6 Csak_egy_pasas ***** válasza:

Hasonló helyzetben vagyok. Azzal a különbséggel, hogy rólam már mesélt a szüleinek. Bár még én sem találkoztam a szüleivel, de a barátnőm elmondása szerint a szülei kedvelnek…

Én azt tenném, ha a korát el is árulom, arról egyelőre hallgatnék, hogy távkapcsolatban vagytok…

Azzal még ráérsz!

2016. ápr. 9. 10:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Neked kell ismerned a szüleid. Mi nem tudjuk ennyiből, hogy mennyire elfogadóak vagy mi zavarja őket.

(Az első válaszoló meg miért írt érdektelen megmondást? Teljesen korrekt dolgot írt. Ha még a szüleid sem ismered komolyabban, miből gondolod, hogy távkapcsolatban, szinte még gyerekként ismersz egy 10 évvel idősebb pasit?)

2016. ápr. 9. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!