Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadják majd?
tavkapcsolat 10 ev korkulonbseggel?
vajon hany ilyen baratnoje van a fickonak?
kivetel mindig van, tudom... kivetel.
Ha a szüleid igazán szeretnek akkor nm fognak kiakadni ezen.
Szerintem az teljesen jó, hogy mondod nekik, hogy ekkor meg akkor be szeretnél mutatni valakit.
Ha nem fogadják el őt akkor meg beszélj velük erről, hogy neked ő fontos és fáj, hogy nem fogadják el
Hasonló helyzetben vagyok. Azzal a különbséggel, hogy rólam már mesélt a szüleinek. Bár még én sem találkoztam a szüleivel, de a barátnőm elmondása szerint a szülei kedvelnek…
Én azt tenném, ha a korát el is árulom, arról egyelőre hallgatnék, hogy távkapcsolatban vagytok…
Azzal még ráérsz!
Neked kell ismerned a szüleid. Mi nem tudjuk ennyiből, hogy mennyire elfogadóak vagy mi zavarja őket.
(Az első válaszoló meg miért írt érdektelen megmondást? Teljesen korrekt dolgot írt. Ha még a szüleid sem ismered komolyabban, miből gondolod, hogy távkapcsolatban, szinte még gyerekként ismersz egy 10 évvel idősebb pasit?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!