Próbálkozzak győzködni a családom, vagy majd elfogadják a helyzetet?
36 éves vagyok, házasságban élek. Van egy 10 éves lányunk, most pedig váratlanul teherbe estem. Abban, hogy megtartom, biztos voltam, vagyok.
A főnökömnek még nem szóltam, még korai lenne, de már két kismama is van nálunk, és eléggé megviseli a dolog…
A férjem sem öröme sem felhőtlen, ő 46 éves, és azt mondta öreg egy ilyen picihez.
Anyukám szerint már én is öreg vagyok, anyósom is értetlenkedett, minek kell már nekünk ez a gyerek…
Sógornőm is megszólt, bár ő mindig csak bántani tudja a másikat…
Győzködjem őket, vagy majd alakul vhogy a helyzet?
Egyáltalán nem vagy öreg hozzá, van, aki még csak az elsőt szüli vagy most próbálkozik...szóval ugyan már, nevetséges.
Azt, hogy férjed aggodalmaskodik esetleg, azt vele beszéld át.
De a többiek véleményét magasról ejtsd. Nem nekik, magatoknak vállaljátok, ezt tartsd a fejedben. Mindenki elmondta a meglátását, de a Ti kezetekben a döntés.
Győzködni nem kell, a nagyszülők úgyis meglágyulnak egy új csöppség láttán-legkésőbb akkor, a sógornőd meg ha egyébként is a bántás a szokása, nem mérvadó.
Ha valaki kérdezi, így döntöttetek és kész.
Gratulálok és minden jót kívánok!
Én sem győzködném őket, de határozottan szólnék nekik, hogy mindenki tartsa meg a véleményét magának, ha már örülni nem tudnak. Ha pedig minden egyes találkozáskor azt hajtogatnák, hogy túl idős vagy, meg hogy minek ez a baba, akkor még a találkozások számát is alaposan leredukálnám, megközelítőleg a nullára.
A férjed sem idős, 46 évesen szinte élete teljében van, őt győzd meg, hogy ne féljen, Mick Jagger, Mel Gibson vagy Clint Eastwood bőven túl voltak az 50-en is, amikor babájuk született. :) Tudom, ez nem Hollywood, de akkor sem sok a 46.
Amúgy meg én mindjárt 40 vagyok és most várjuk az elsőt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!