Szerintetek mikor mutathat esetemben pozitívat a teszt? Megnéznétek a görbém? Melyik teszttel próbálkozzak?
Ciklusaim 28-30 naposak, legutóbb 28 napra jött meg. Ma reggel csináltam egy xepilt, de negatív lett. Gondolom korai volt még, csak jó lenne minél előbb tudni... Szerintetek a görbém alapján melyik napon kellene már pozitívnak lenni a tesztemnek? Hétfőn lenne esedékes a menstruációm, ha a 28 napos ciklust veszem figyelembe. Van Clearblue vizuális (plusz jeles) és digitális tesztem, illetve 2 tesztcsikos (Amazon, Intimed). Melyikkel próbálkozzak és mikor?
Előre is köszönöm a segítséget!
Nyugodtan tesztelhetsz,de akkor az lesz a következő kérdésed hogy "Van még esély?" :)
Nyugi, ha sikerült Ő ott lesz, ha nem, feleslegesen forgatod majd a tesztet, biztos nincs-e rajta valami paca .Sok sikert!
5 napja ébredek fejfájással, nem nagyon kellene gyógyszert bevenni rá, ezért is szeretném már tudni. Tudom várni kell, csak nehéz... Egyébként ha baba van a dologban milyen fájdalomcsillapítót lehetne bevenni?
Köszönöm a válaszokat! :)
Gondoltam beszámolok a mostani helyzetről...
Még nem jött meg, és van már 3 halványka pozitív tesztem. Tegnap volt az első halvány tesztem clearblue visual-al. Ma az xepil és az intimed is halványka. Remélem csak erősödni fog és minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!