Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti átlagosan mennyit masztiztok?
Figyelt kérdés
Pihenő napom van és ma nagyon túl vagyok fűtve szexuálisan. Nem bírom csillapítani. Valami ötlet, hogy mégis hogyan tudnám mégis levezetni. Lehet masztizok tovább. Vagy valakinek jobb ötlete. Ma nem lesz szex.
Nektek volt olyan napotok amikor sokat masztiztatok?
2016. ápr. 7. 14:54
1/8 anonim válasza:
persze.
nekem 7 a csúcsom 1 nap alatt.
azóta napi 1-2. stresses időszakban van h csak 3 naponta jutok odáig de akkor már nagyon nem bírok magammal.
bajod nem lesz tőle, szóval hajrá ;)
2/8 anonim válasza:
Napi 1-2 de a han agyun unatkozok.. több is.. :D meg amugy is eléggé büszke vagyok a szerszámomra szal szeretem használni..
3/8 anonim válasza:
nálam 6 volt a max egy nap utána brutál nézett ki a répám
4/8 anonim válasza:
Lassan 2 éve nem hokizok, azelőtt nem emlékszem mennyi volt
5/8 anonim válasza:
2 év ?? Hogy bírod ki?
Én általában naponta 1 szer lefekvés előtt, és reggel, hogy felébredjek:)
7/8 anonim válasza:
Van olyan nap amikor akár 5-6x is .. Elalvás előtt mindenképp
22/L
8/8 Krisztike 95 válasza:
Van hogy naponta 4-5 ször.De átlag 2-3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!